Za sve ljubitelje popularne Jelene Rozge imamo malo iznenađenje - imate priliku čuti teaser njezine nove pjesme 'Obožavam'.


Jelena Rozga je nakon nastupa na Splitskom festivalu prionula na snimanje svog novog singla!

Vezani članci Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić u zagrljaju markantnog glumca koji joj ljubi vrat: "Volim te, volim..." Slika nije dostupna O seksi Jeleni SVI bruje: Zavodljivim plesom pokazala malo...previše!

Nova pjesma zove se 'Obožavam', a za najnoviji Jelenin uradak zaslužan je dobitni tim: bračni par Huljić i Boris Đurđević.

>> Rozga pjeva o bureku i krafnama!

'Ja se nadam da će se moja nova pjesma 'Obožavam' ovo ljeto stvarno svidjeti ekipi koja izlazi, koja je mlada, a nadam se i ovim najmlađima, mojim najvjernijim i najdražim obožavateljima . Mislim da će i ovi malo stariji, dok kuhaju malo onako plesati', poručila je Rozga. Nadodala je kako su je stihovi o bureku i krafnama osvojili na prvu.

'Meni je to bilo užasno simpatično, jer bar ja tako radim, a mislim da i 90% mladih i oni koji stvarno rade tu noćnu smjenu uglavnom idu u tako neke lude noćne sate, oko 4-5 ujutro na burek i vruće krafne', rekla je Jelena.

A kako zvuči nova Jelenina pjesma, poslušajte u videu! Možda ćete je i vi 'obožavati!'

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook