Jedva je sve ostalo na mjestu

Zaključila je da joj izgled ne donosi ništa dobro u životu, ali opaki dekolte voli pokazati dok skakuće pred svima!

Tea Tairović Tea Tairović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović - 9 Tea Tairović - 10 Tea Tairović - 7 Tea Tairović - 8 Tea Tairović - 6 +5 Tea Tairović - 5 Galerija

Tea Tairović u prozirnoj ke haljini jedva obuzdala bujni dekolte dok je nastupala u jedom popularnom beogradskom klubu.

Srpska pjevačica Tea Tairović malo je toga ostavila mašti posjetiteljima njezinog koncerta u jednom beogradskom klubu gdje je itekako ugrijala atmosferu.

Pogledaj i ovo Tea Tairović - 13 prava atrakcija Ova srpska pjevačica zapalila je pozornicu zajedno s Aleksandrom Prijović, a malo tko ostaje imun na njezine plesne pokrete

26-godišnja Tea svoj je nastup odlučila začiniti u prozirnoj s prorezom ispod koje je pokazala gaćice, no u prvom se planu našao njezin bujni dekolte koji je jedva uspjela obuzdati. No pjevačica se na to nije previše obazirala, već je skakutala po pozornici i priredila pravi show.

Tea je inače posljednja pjevačica koja je nastupila s pokojnim Šabanom Šaulićem što joj, kako tvrdi, nije donijelo ništa dobrog u životu.

Šaban je nastradao kada se vraćao s natupa iz jednog noćnog kluba u kojem je iste večeri bila i Tea, koja je slučajno provela njegove posljednje sate života s njim, a slučajnost je što se i sama nije našla u istom vozilu kao i on. To joj je vjerojatno i spasilo život.

Nakon svega, Tea se nije pojavila na Šabanovu sprovodu, obitelj mu nije poznavala niti je bila s njima ikada u kontaktu, a sada tvrdi da joj je činjenica što je posljednja s njim nastupila i družila se, donijela samo probleme.

"Meni je bila čast i zadovoljstvo što sam s jednim takvim čovjekom, jednom takvom legendom snimila duet. Ali su mi smetale neke opaske pojedinih medija koji su me napadali, jednostavno su me razapinjali na sve strane. Ja sam dala jednu izjavu, jednom novinaru, a od te jedne izjave nastalo je na stotine drugih, lažnih izjava. Ne razumijem ljude koji na tuđoj nesreći zarađuju veoma jedan mali profit. Zvali su meni Šabanovi saradnici i pričali mi kako ja želim reklamu i radim reklamu na osnovu mrtvog Šabana. To je užasno, to je ispod svakog nivoa", otkrila je Tea u intervjuu za Alo!.

Dodala je i da kako bi voljela da ju ljudi više cijene zbog njezina talenta, nego zbog vanjskog izgleda.

"Lijepo je čuti da izgledam odlično, ali mislim da me taj moj izgled u posljednje vrijeme više košta, odnosno odmaže već pomaže. Gledaju me kao neki seks objekt, a i pogled muškaraca na žene se promijenio. Mnogi me kvalificiraju kao nekoga tko je isključivo atraktivan i ništa više osim toga. Ako nekim neatraktivnim djevojkama treba više vremena da dokažu neke svoje kvalitete, meni kao ovakvoj treba duplo više", zaključila je pjevačica koja ima dva završena fakulteta kako piše Alo!.

Tea i Šaban snimili su i objavila zajedničku pjesmu "Odkad tebe znam" koja je od samih početaka našla put do svoje publike i postala veliki hit.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Duchovny - 2 David Duchovny - 1 David Duchovny David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) +6 David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) Nekad i sad Osvojio je žene kao zgodni mladi detektiv, a pogledajte kako izgleda i što radi 30 godina kasnije!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 6 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 5 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 4 Travel Tom i Dejan Lovren +17 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 1 Celebrity Pogledajte fotke s domaće influencerske svadbe godine, među svjetski poznatim facama bio je i Dejan Lovren

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene