Isplatili se treninzi

Bivša djevojka našeg reprezentativca otključala Instagram za javnost pa pobrala komplimente zbog golišavih fotki

Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) +0 Tea Slavica (Foto: Instagram) Galerija

Tea Slavica je obožavateljima otkrila kako je otvorila sezonu kupanja na Krku, a oni su je zasuli komplimentima.

Domaća manekenka i prva pratilja Miss Universe, Tea Slavica, otvorila je svoj profil na Instagramu za sve znatiželjnike te je objavila seriju fotografija na kojima uz bazen pozira u mini-badiću.

Pogledaj i ovo Tea Slavica (Foto: Instagram) Prisno druženje Friško slobodan Bruno Petković koketirao s Donnom Vekić u centru Zagreba: Imamo li novi par?

Obožavateljima je otkrila kako je otvorila sezonu kupanja na Krku, a oni su je zasuli komplimentima. U komentarima su joj pisali kako je prelijepa te da ima zavidno tijelo na kojem je očito naporno radila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@preta_design

A post shared by Tea Slavica (@tea_slavica) on

21-godišnja ljepotica prošle je godine prekinula vezu s dinamovcem i hrvatskim reprezentativcem Brunom Petkovićem. Par nikada svoju ljubav nije skrivao, no o njoj su rijetko pričali javno. Nakon prekida su pobrisali sve zajedničke fotografije s društvenih mreža, a o detaljima razlaza nikada nisu pričali.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Poznata domaća voditeljica odselila se iz stana koji je dijelila s dugogodišnjim dečkom, fotke ih otkrile?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene