Tea Slavica bila je najveća podrška nogometašu Bruni Petkoviću, no onda su iznenada prekinuli.

Galerija


Prva pratilja Miss Universe Hrvatske te bivša djevojka dinamovca Brune Petkovića oglasile se na Instagramu prvi put od potvrde prekida.

Vezani članci Tea Slavica (Foto: Instagram) Uoči susreta s Walesom: Lijepa djevojka Brune Petkovića pohvalila se fotografijama iz Cardiffa Tea Slavica (Foto: Instagram) Lijepa djevojka našeg reprezentativca osvojila tribine splitskog Poljuda baš kao i njegovo srce

20-godišnja Tea Slavica u središte domaće pozornosti stigla je vezom s jednim od najistaknutijih dinamovaca, 25-godišnjim Brunom Petkovićem.

Par je bio ludo zaljubljen te je s vremena vrijeme dijelio romantične fotografije na društvenim mrežama, a onda su ih nedavno oboje izbrisali sa svojih profila.

"Bruno Petković od sada je slobodan dečko", kratko je komentirala Tea za Večernji list, no detalje prekida nije željela otkrivati.

Također, Tea je posljednju fotografiju na Instagramu objavila nekoliko dana prije nego se saznalo za prekid te se otad nije oglašavala.

Ipak, danas je objavila fotografiju iz noćnog izlaska na kojoj pozira u crnoj minici, bijeloj bluzi koja je na jednom dijelu bila prozirna te u crnim čizmama iznad koljena sa pomno sređenom kosom i besprijekornim make up-om. No najviše pažnje privukao je opis fotografije.

"Da želim da me netko kontrolira uz mene bi došao daljinski upravljač", napisala je Tea. Je li to poruka Bruni, ne znamo, no zvučalo je tako. 

Meghan ostavila Kate u sjeni dekolteom i detaljem zbog kojeg javnost misli da je ponovno trudna