Spremna za dvoboj

Uoči susreta s Walesom: Lijepa djevojka Brune Petkovića pohvalila se fotografijama iz Cardiffa

Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Dnevnik.hr) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) +0 Tea Slavica (Foto: Instagram) Galerija

Tea Slavica objavila je nekoliko fotografija iz Cardiffa gdje će bodriti Brunu Petkovića i hrvatske reprezentativce.

Uoči nogometnog susreta reprezentacija Hrvatske i Walesa, u Cardiff su osim naših nogometaša stigle i njihove bolje polovice, među kojima i lijepa Tea Slavica, djevojka Brune Petkovića, koja ne propušta niti jedan nastup svoga dragoga.

Pogledaj i ovo Tea Slavica (Foto: Instagram) Prisno druženje Friško slobodan Bruno Petković koketirao s Donnom Vekić u centru Zagreba: Imamo li novi par?

Tea se na svom profilu na Instagramu pohvalila s nekoliko fotografija i snimaka iz Cardiffa kamo je stigla dan uoči utakmice i kao uvijek sve oduševila svojom ljepotom.

Između ostalog objavila je fotografije iz hotelske sobe na kojima pozira na krevetu, a objavila je i snimku vožnje te pogleda s balkona. Kao prava gurmanka i ona koja prati influencerske trendove sa svojim je pratiteljima podijelila i fotografiju obroka koji joj je posluga donijela u sobu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Slavica (@tea_slavica) on

Teu na toj društvenoj mreži prati više od 6 tisuća obožavatelja, a njezina popularnost raste iz dana u dan. Prilikom susreta Hrvatske i Mađarske reprezentacije Tea je na njihovu radost objavila fotografiju s tribina na kojoj je pozirala u kockastom dresu dok navija za Brunu i dečke, a sigurni smo kako će im i u susretu s Walesom donijeti ponešto sreće. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene