Po narodnjačkim klubovima

Nikola Pokrivač nakon prekida s Ecijom tulumari s Teom, bivšom curom Brune Petkovića

Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) +0 Bruno Petković i Tea Slavica (Foto: Instagram) Galerija

Tea Slavica bivša je cura Brune Petkovića, a ovog je vikenda tulumarila s Nikolom Pokrivačem koji je donedavno bio u ljubavi s voditeljicom Ecijom Ivušić.

Nikola Pokrivač ekspresno je prekinuo vezu s Ecijom Ivušić, dok je Tea Slavica jednako tako prekinula s dinamovcem Brunom Petkovićem.

Pogledaj i ovo Tea Slavica (Foto: Instagram) Nešto je pošlo po zlu Iznenadni prekid dinamovca i lijepe manekenke, vijest o kraju ljubavi potvrdila je i sama ljepotica

Još uvijek nije poznato zašto su ovi domaći parovi rekli ljubavi "zbogom", no kako god bilo, čini se kako ne pate previše ili slomljeno srce liječe izlascima po narodnjačkim klubovima.

Naime, 20-godišnja manekenka ovog je vikenda tulumarila u povećem društvu, a u njemu je bio i Nikola Pokrivač, iako ga nije označila na videu kojeg je objavila u Instagram pričama.

Podsjetimo, ovog ljeta Ecija Ivušić pohvalila se vezom s Nikolom, a tada je poručila "mislila sam da se nikad nećeš pojaviti". No kako je Nikola došao, tako je i otišao, jer već nekoliko mjeseci kasnije, voditeljica je uklonila sve njegove tragove sa svojih društvenih profila.

S druge strane, to je učinila i Tea Slavica te je kratko potvrdila prekid s Brunom riječima: "Bruno Petković sada je slobodan dečko", no razloge nije željela otkrivati.

Ipak, ubrzo nakon prekida objavila je fotografiju sebe pored koje je napisala "da želim da me netko kontrolira, uz mene bi došao daljinski upravljač", što je javnost shvatila kao otvorenu poruku bivšem dečku.

A kuha li s novi par na domaćoj sceni, je li se već skuhao ili su se glavni akteri slučajno našli zajedno u istom društvu, pokazat će vrijeme. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Getty Images) +1 Rita Ora (Foto: Instagram) Celebrity Pjevačica pokazala zategnuti trbuh na Instagramu, no paparazzi su ju ulovili sa zaobljenijim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene