Uvijek posebna

Poznati pjevač potvrdio bizarnu priču koja već neko vrijeme kruži o Taylor Swift

Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: Getty Images) Taylor Swift (Foto: Getty Images) +0 Taylor Swift (Foto: Getty Images) Galerija

"Posvuda je putovala u kovčegu", izjavio je Zayn i time potvrdio bizarne glasine o Taylor Swift.

Čini se kako je bivši pjevač grupe One Direct Zayn Malik, potvrdio bizarnu priču koja već neko vrijeme kruži o njegovoj pjevačkoj kolegici Taylor Swift.

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

"Posvuda je putovala u kovčegu", izjavio je Zayn za British Vogue i time potvrdio bizarne glasine o Taylor koje kruže već neko vrijeme, nakon što su članovi njene ekipe snimljeni kako iznose ogromni crni kofer iz njenog stana na Manhattanu.

Kovčeg je bio toliko velik da su ga dvojica morala pažljivo nositi, pa su se pojavile teorije zavjete da je pjevačica otkrila novi način kako se iskrasti iz stana, kako ne bi bila zamijećena u javnosti i kako bi izbjegla brojne fotografe koji je prate na svakom koraku.

Zaynov navod mogao bi biti istinit obzirom da je njegov prijatelj i kolega iz benda Harry Styles bio u vezi s Taylor prije šest godina i upoznat je s njenim tajnama.

Čak je i jedna američka fotografska agencija prošle godine tvrdila kako se Taylor iskrada iz kuće i vraća se u nju, u putnom kovčegu, no zbog čega su joj se morali javno ispričati.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Severina (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +3 Severina (FOTO: Instagram) Celebrity Severina napokon progovorila o golišavim fotkama: ''Najbolji savjet dao mi je moj dida''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Porter i Diddy (Foto: AFP) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) +1 Kim Porter (Foto: Profimedia) Celebrity Preminula bivša djevojka slavnog glazbenika s kojom ima troje djece

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fabrizio Corona i Asia Argento (Foto: Profimedia) Fabrizio Corona i Asia Argento (Foto: Profimedia) Fabrizio Corona i Asia Argento (Foto: Profimedia) Fabrizio Corona i Asia Argento (Foto: Profimedia) +5 Asia Argento (Foto: Profimedia) Celebrity Bivši suprug Nine Morić u vezi s velikom ljubavi nedavno tragično preminulog slavnog kuhara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene