"Posvuda je putovala u kovčegu", izjavio je Zayn i time potvrdio bizarne glasine o Taylor Swift.

Galerija


Čini se kako je bivši pjevač grupe One Direct Zayn Malik, potvrdio bizarnu priču koja već neko vrijeme kruži o njegovoj pjevačkoj kolegici Taylor Swift.

Vezani članci Slika nije dostupna VELIKA (NE)SREĆA Pokušali su sve zataškati Slika nije dostupna JEDNA OD NAJLJEPŠIH NA SVIJETU Seksi manekenka ponovno slobodna!

"Posvuda je putovala u kovčegu", izjavio je Zayn za British Vogue i time potvrdio bizarne glasine o Taylor koje kruže već neko vrijeme, nakon što su članovi njene ekipe snimljeni kako iznose ogromni crni kofer iz njenog stana na Manhattanu.

Kovčeg je bio toliko velik da su ga dvojica morala pažljivo nositi, pa su se pojavile teorije zavjete da je pjevačica otkrila novi način kako se iskrasti iz stana, kako ne bi bila zamijećena u javnosti i kako bi izbjegla brojne fotografe koji je prate na svakom koraku.

Zaynov navod mogao bi biti istinit obzirom da je njegov prijatelj i kolega iz benda Harry Styles bio u vezi s Taylor prije šest godina i upoznat je s njenim tajnama.

Čak je i jedna američka fotografska agencija prošle godine tvrdila kako se Taylor iskrada iz kuće i vraća se u nju, u putnom kovčegu, no zbog čega su joj se morali javno ispričati.

Severina napokon progovorila o golišavim fotkama: ''Najbolji savjet dao mi je moj dida''

Preminula bivša djevojka slavnog glazbenika s kojom ima troje djece

Bivši suprug Nine Morić u vezi s velikom ljubavi nedavno tragično preminulog slavnog kuhara