Slavna pjevačica poziv je dobila još prošle godine.


Taylor Swift imala je dobar razlog zašto se nije pojavila na ovogodišnjoj dodjeli MTV VMA nagrada. Iako se nagađalo da Taylor nije došla kako bi izbjegla novu neugodnost s Kanye Westom, koji je ove godine dobio pune 4 minute na pozornici, istina je sasvim drugačija. Pjevačica je preskočila dodjelu nagrada jer je morala doći na sud u Nashvilleu kako bi zasjela na mjesto porotnice. Koliko je Taylor voljena kao pjevačica dokazuju i ovo fotke s fanovima.

Vezani članci Kylie Jenner (Foto: Instagram) Ovo su 3 najplaćenije zvijezde: Plastična beauty kraljica, umišljeni reper i ne baš omiljena dama Kim Kardashian i Taylor Swift (Foto: AFP) Dok se ona fotografira u seksi pozama, drugi ju optužuju da je nasilnica: "Isprika bi bila lijepa"

 

Poziv za porotu dobila prošle godine, no odgodila ga je zbog svjetske turneje. Ipak, Taylor nećemo imati ulogu porotnice budući da ju je sudac izuzeo kao potencijalnu porotnicu u slučaju silovanja i otmice. Naime, i ona sama je uključena u slučaj seksualnog napada. Radi se o tužbi koju je podigla prije tri godine i to protiv radijskog voditelja koji ju je dirao po stražnjici.