PRAVA ISTINA

TAYLOR SWIFT OTKRILA RAZLOG Zašto se nije pojavila na dodjeli VMA nagrada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica poziv je dobila još prošle godine.

Taylor Swift imala je dobar razlog zašto se nije pojavila na ovogodišnjoj dodjeli MTV VMA nagrada. Iako se nagađalo da Taylor nije došla kako bi izbjegla novu neugodnost s Kanye Westom, koji je ove godine dobio pune 4 minute na pozornici, istina je sasvim drugačija. Pjevačica je preskočila dodjelu nagrada jer je morala doći na sud u Nashvilleu kako bi zasjela na mjesto porotnice. Koliko je Taylor voljena kao pjevačica dokazuju i ovo fotke s fanovima.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

 

Poziv za porotu dobila prošle godine, no odgodila ga je zbog svjetske turneje. Ipak, Taylor nećemo imati ulogu porotnice budući da ju je sudac izuzeo kao potencijalnu porotnicu u slučaju silovanja i otmice. Naime, i ona sama je uključena u slučaj seksualnog napada. Radi se o tužbi koju je podigla prije tri godine i to protiv radijskog voditelja koji ju je dirao po stražnjici. 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene