Pjevačica Taylor Swift sve češće zamjenjuje svoj imidž slatkice za onaj fatalniji, a ovoga puta pripijeni crni kombinezon bio je pravi pogodak.


Popularna pjevačica Taylor Swift jedna je od američkih mezimica. No, imidž slatkice polako zamjenjuje onaj 'femme fatale'. Već je u spotu za pjesmu 'Bad Blood' pokazala svoju 'mračnu stranu', a sada je i na dodjeli glazbenih nagrada iHeartRadio ponovno otišla u tom smjeru.

Vezani članci Film Zapravo ljubav Zvijezde otkrile svoje omiljene blagdanske filmove: Glumac zaboravio da je bio u božićnoj komediji Taylor Swift Prije nego se skrasila s navodnim suprugom ljubila je brojne poznate frajere, svi su dobili i svoju pjesmu

Taylor je osvojila tri nagrade – za najbolju turneju, najbolji album i najbolji ženski vokal, a na crvenom tepihu ukrala je svoju pozornost svojim kolegicama pojavivši se u pripijenom kombinezonu s crnim šljokicama. Izgleda kako se Taylor ne kani još skoro vratiti haljinama pastelnih boja i cvjetnih uzoraka, ali nama se ionako ovakva Taylor puno više sviđa.

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on