Netflix će ovaj tjedan objaviti dokumentarac o životu Taylor Swift u kojem će pjevačica otkriti puno više detalja o privatnom i poslovnom životu.

Galerija


Popularna američka pjevačica Taylor Swift otkrila je kako je njezinoj majci dijagnosticiran tumor na mozgu u vrijeme dok se bori s rakom dojke. Kaže kako su tumor otkrili dok je 62-godišnja Andrea Swift bila na kemoterapiji.

Vezani članci Alen Ružić Nikad toliko pacijenata koji se liječe od COVID-a u rječkom KBC-u: ''Mnogo brže pacijenti sa srednje teškom kliničkom slikom razvijaju teži oblik bolesti'' Alan Medić - 4 Zadarski epidemiolog: "Svaki dan 15 do 20 ljudi završi u bolnici. A u ilegalnim objektima ih se skuplja i po 200, 300"

"Liječila se kemoterapijom, a to je samo po sebi iznimno teško. Dok je bila na liječenju, otkrili su joj i tumor na mozgu", rekla je Taylor za Variety.

Pjevačica je u novom intervjuu ispričala sve probleme kroz koje problazi njezina obitelj, unatoč činjenici što je obitelj Swift dosad sve držala u tajnosti. Taylor kaže kako je tumor na mozgu novi oblik bolesti na čije simptome se nitko u njezinoj obitelji nije naviknuo te im je jako teško.

Svoju svjetsku turneju skratila je za nekoliko datuma kako bi što više vremena mogla provesti s majkom. Ističe da ne zna što će se dogoditi te ne zna kako će organizam njezine majke reagirati na novo liječenje.

"Svi mi volimo svoje majke, a moja majka je meni zaista zvijezda vodilja. O svemu pričam s njom i tražim njezin savjet. Velika je stvar da uopće pričam s vama o njezinoj bolesti", rekla je Swift. Pjevačica je na posljednjem albumu "The Lover" uvrstila pjesmu "Soon You'll Get Better" koju je posvetila majci.

Netflix će ovaj tjedan objaviti dokumentarac o životu Taylor Swift u kojem će pjevačica otkriti puno više detalja o privatnom i poslovnom životu.

Pleše sa Celine Dion, Taylor Swift i Pink, a obožava Hrvatsku: Upoznajte Lukasa Mcfarlanea!