Milijuni za milijunom

Vjerovali ili ne: Ona je na broju 1 i vrijedi 40 milijuna dolara!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izašla je top lista najplaćenijih glazbenika svjetske glazbene scene – A prema Forbesu i Billboardu, na broju 1 je zasjala mlada country pjevačica!

Možda ima ljubavnih problema ali novčanih sigurno nema. Taylor Swift u samo godinu dana zaradila je gotovo 40 milijuna dolara. I to sve isključivo od glazbe. Njezini albumi redovito su na samom vrhu najprodavanijih. A samo posljednja turneja Red joj je donijela zaradu od 30 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

VIDEO 'Ja ne šefujem. Ja jesam šefica'

Na drugo mjesto zarada smjestio se countrey pjevač Kenny Chasney, sa zaradom od vrtoglavih 32 milijuna dolara. Koliko je uspješan svjedoči i to što je jednu njegovu turneju pogledalo milijuna ljudi.

Nakon sedmogodišnje pauze od glazbe Justin Timberlake vratio se pod svjetla pozornice. I zaradio više od 31 milijun dolara u samo godinu dana.

Posljednji album The 20/20 Experience bilježi velike uspjehe, a Justinova turneja sa Jay-Zjem smjestila ga je na treće mjesto ove ljestvice.

Više od 29 milijuna u džep je pospremio Bon Jovi, a odmah iza njega našli su se Rolling Stonesi.

Šesto mjesto zauzela je Beyonce. Glazbena diva lani je zaradila 24 milijuna dolara. A svoje obožavatelje iznenadila je kad je nenajavljeno objavila novi album, koji je oborio rekorde prodaje.

Među prvih deset našli su se još i američki bend Maroon 5, sa zaradom od 22 milijuna dolara. I Pink koja je u zadnjih 12 mjeseci zaradila više od 20 milijuna dolara.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene