Nakon objave sretno zaljubljene veze, čini se kako su Taylor Swift i Tom Hiddleston imali ozbiljnu svađu.


Iako je ovaj sretno zaljubljeni par punio gotovo sve svjetske naslove, čini se kako su naišli na prvu ozbiljnu prepreku.

Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Getty)

Prema pisanju nekih američkih medija, glumica Taylor Swift i njezin novi dečko Tom Hiddleston ranije ovoga mjeseca imali su ozbiljnu svađu. Izvor tvrdi još jedan detalj. Čini se kako par više ni ne viđamo toliko često u javnosti kao prije.

Poznati je glumac prošloga mjeseca bio na snimanju novoga filma. Na putovanju mu se pridružila i djevojka Taylor Swift. Izvor blizak UsWeekly-ju tvrdi kako nisu mogli uskladiti rasporede pa je zbog toga i došlo do svađe.

Taylor Swift (Foto: Getty)

Glumac u Australiji snima novi nastavak filma Thor, a čini se kako ga je karijera stajala ljubavi.  Izvor tvrdi kako se pjevačica jako trudi održati vezu i unijeti romantiku u vezu, no čini se kako je glumcu posao i karijera važnija.

Tom Hiddleston (Foto: Getty)

Par je prošloga mjeseca objavio kako je skupa. Nakon toga, putovali su u Nashville i Tennessee gdje ga je pjevačica upoznala s roditeljima. Kasnije su otputovali u London gdje je glumac upoznao Taylor sa svojom majkom.

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

A photo posted by Tom Hiddleston (@twhiddleston) on