Kraj veze?

NEVOLJE U RAJU Karijera mu važnija od Taylor Swift

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon objave sretno zaljubljene veze, čini se kako su Taylor Swift i Tom Hiddleston imali ozbiljnu svađu.

Iako je ovaj sretno zaljubljeni par punio gotovo sve svjetske naslove, čini se kako su naišli na prvu ozbiljnu prepreku.

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

Prema pisanju nekih američkih medija, glumica Taylor Swift i njezin novi dečko Tom Hiddleston ranije ovoga mjeseca imali su ozbiljnu svađu. Izvor tvrdi još jedan detalj. Čini se kako par više ni ne viđamo toliko često u javnosti kao prije.

Poznati je glumac prošloga mjeseca bio na snimanju novoga filma. Na putovanju mu se pridružila i djevojka Taylor Swift. Izvor blizak UsWeekly-ju tvrdi kako nisu mogli uskladiti rasporede pa je zbog toga i došlo do svađe.

Glumac u Australiji snima novi nastavak filma Thor, a čini se kako ga je karijera stajala ljubavi.  Izvor tvrdi kako se pjevačica jako trudi održati vezu i unijeti romantiku u vezu, no čini se kako je glumcu posao i karijera važnija.

Par je prošloga mjeseca objavio kako je skupa. Nakon toga, putovali su u Nashville i Tennessee gdje ga je pjevačica upoznala s roditeljima. Kasnije su otputovali u London gdje je glumac upoznao Taylor sa svojom majkom.

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

A photo posted by Tom Hiddleston (@twhiddleston) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene