Taylor Kinney viđen je u jednom baru kako ljubi nepoznatu ženu.

Galerija


Bivši zaručnik pjevačice i glumice Lady Gage, 38-godišnji Taylor Kinney, viđen je kako ljubi misterioznu ženu tijekom večernjeg izlaska u Pennsylvaniji, što tamošnje stanovnike zapravo i nije iznenadilo.

Vezani članci Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Proročanstvo se ispunilo? Slavna pjevačica potpalila glasine da je raskinula zaruke Lady Gaga (Foto: Instagram) Obožavatelji se boje da bi se slavnoj pjevačici moglo dogoditi nešto loše ako osvoji Oscara

"Taylor je odrastao ovdje u Lancasteru pa ga s vremena na vremena znamo ovdje vidjeti. Znam da poznaje nekoliko ljudi odavde, ali nemam pojma tko je ta žena, samo ju je odjednom počeo ljubiti. Izgledali su kao da se jako dobro zabavljaju. Često dovodi prekrasne djevojke sa sobom u grad, ali ovu je upoznao te večeri u baru. Nisam vidio je li otišla s njim kući", izjavio je jedan od svjedoka poljupca.

Fotografiju pogledajte ovdje.

Taylor je bio u vezi s Lady Gagom od lipnja 2011. godine, zaručili su se 2015. godine, no sve su okončali 2016. godine.

Godinu dana kasnije Gaga je počela izlaziti s Christianom Carinom, s kojim se i zaručila, no zaruke se prekinuli početkom ove godine, a njoj su pripisivali aferu s Bradlyjem Cooperom, no ona danas ljubi inženjera zvuka Dana Hortona.

Čini se da je i Taylor nastavio dalje, što je potvrdio isti izvor koji ga je vidio kako ljubi nepoznatu damu.

"Nedavno je s njim u grad stigla predivna djevojka, izgledala je kao Grkinja ili Brazilka, njezina je ljepota oduzimala dah. No on svako malo dovodi drugu djevojku, živi život zakletog neženje. Sjajno se zabavlja, uživa u jelu i piću s dvojicom svoje braće Trentom i Ryanom, koji su i neku večer bili s njim", ispričao je izvor.

Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom