hit devedesetih

Pamtimo je kao slatkicu iz omiljene serije - gdje je danas?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlo je 26 godina otkako je Tatyana Ali prvi put glumila Ashley Banks, malu sestričnu Willa Smitha u 'Princu iz Bel-Aira'. Danas je Ali zaručena i trudna.

Nekada je glumila slatkicu Ashley Banks bok uz bok s Willom Smithom u seriji 'Princ iz Bel-Aira', a danas Tatyana Ali ima 37 godina, te je zaručena i očekuje svoje prvo dijete. Glumom se i dalje bavi, ali nije ostvarila zapaženiju ulogu od one koja ju je i proslavila. Sa zaručnikom Vaughnom Rasberryjem vodi miran obiteljski život i planira skorašnje vjenčanje.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije nas iznenadio Objavio adrenalinski video: ''Ovo će biti jako cool snimka''

'Planiranje našeg vjenčanja je bilo tako uzbudljivo, ali kada smo saznali da očekujemo, perspektiva nam se u potpunosti promijenila. Želimo da naša ceremonija zapravo slavi naš najnoviji blagoslov', kazala je Tatyana, a hoće li i njezin bratić s malih ekrana, Will Smith biti pozvan ne znamo. Iako sumnjamo da će moći.

Smith je jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu te je uvijek zaposlen. Ove godine bio je i nominiran za Zlatni globus za najbolju glavnu mušku ulogu, no nije bio nominiran za Oscara, kao i niti jedan drugi afroamerički glumac, što ga je navelo da bojkotira dodjelu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene