Tatjana Jurić vezu s Ivanom Zubakom započela je 2016., a prekinuli su 2018. Nakon dvije godine ponovno su svojoj ljubavi dali šansu.

Galerija


Radijska voditeljica Tatjana Jurić u ponedjeljak se na Instagramu javila iz Venecije. Zahvalila je na čestitkama za 38. rođendan i objavila fotografiju s poduzetnikom Ivanom Zubakom. Slikom je pokazala kako je dala novu šansu staroj ljubavi.

Vezani članci Tatjana Jurić, Ivan Zubak (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Oglasili se o prekidu! Zubak se drži svog pravila, a Tatjana jako suzdržana Tatjana Jurić i Ivan Zubak (Foto: PIXSELL) Težak period lijepe voditeljice: Prekinuli Tatjana Jurić i Ivan Zubak?

"Hvala svima na čestitkama za moj 38.! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras! Puse svima, hvala vam!" napisala je voditeljica. Tatjana je za Gloriju potvrdila da je ponovno u vezi sa Zubakom, ali nije puno otkrila jer ne voli govoriti o svojim vezama.

"Ne bih ništa dodatno komentirala, mislim da je ta fotka rekla sve", istaknula je voditeljica s osmijehom. Tatjana je prije nekoliko dana na Narodnom radiju rekla da ima dečka i neće biti sama na Valentinovo.

Voditeljica je vezu s poduzetnikom započela 2016., a upoznali su se na društvenim mrežama. Par se uskoro sve češće počeo pojavljivati u javnosti, šetali su skupa centrom Zagreba i fotografirani su u listopadu 2017.na rukometnoj utakmici Hrvatske i Slovenije. Usto su viđeni na Weekend Media Festivalu u Rovinju, a nisu se skrivali od fotografa.

Tatjana i Ivan prekinuli su početkom 2018., a voditeljica nije htjela otkriti što se dogodilo. Dvije godine kasnije voditeljica i poduzetnik odlučili su dati svojoj ljubavi novu šansu.

Srpskom glumcu pozlilo na sceni: Predstava je prekinuta, a gledatelji su morali napustiti dvoranu