STARA NOVA LJUBAV

Tatjana Jurić otvoreno progovorila o obnovljenoj vezi sa zgodnim poduzetnikom: "Fotka je sve rekla''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tatjana Jurić vezu s Ivanom Zubakom započela je 2016., a prekinuli su 2018. Nakon dvije godine ponovno su svojoj ljubavi dali šansu.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić u ponedjeljak se na Instagramu javila iz Venecije. Zahvalila je na čestitkama za 38. rođendan i objavila fotografiju s poduzetnikom Ivanom Zubakom. Slikom je pokazala kako je dala novu šansu staroj ljubavi.

Pogledaj i ovo showbuzz raskinuli zaruke Tatjana Jurić prvi put progovorila o prekidu s Ivanom Zubakom: Otkrila što im je presudilo

"Hvala svima na čestitkama za moj 38.! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras! Puse svima, hvala vam!" napisala je voditeljica. Tatjana je za Gloriju potvrdila da je ponovno u vezi sa Zubakom, ali nije puno otkrila jer ne voli govoriti o svojim vezama.

"Ne bih ništa dodatno komentirala, mislim da je ta fotka rekla sve", istaknula je voditeljica s osmijehom. Tatjana je prije nekoliko dana na Narodnom radiju rekla da ima dečka i neće biti sama na Valentinovo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala svimaaaa na čestitkama za moj 38-miii! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras! 😍 Puse, hvala vaaaaaam! 🎉

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

Voditeljica je vezu s poduzetnikom započela 2016., a upoznali su se na društvenim mrežama. Par se uskoro sve češće počeo pojavljivati u javnosti, šetali su skupa centrom Zagreba i fotografirani su u listopadu 2017.na rukometnoj utakmici Hrvatske i Slovenije. Usto su viđeni na Weekend Media Festivalu u Rovinju, a nisu se skrivali od fotografa.

Tatjana i Ivan prekinuli su početkom 2018., a voditeljica nije htjela otkriti što se dogodilo. Dvije godine kasnije voditeljica i poduzetnik odlučili su dati svojoj ljubavi novu šansu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Trifunović (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Sergej Trifunović (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Dino Rađa i Sergej Trifunović +0 Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Celebrity Srpskom glumcu pozlilo na sceni: Predstava je prekinuta, a gledatelji su morali napustiti dvoranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene