raskinuli zaruke

Tatjana Jurić prvi put progovorila o prekidu s Ivanom Zubakom: Otkrila što im je presudilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tatjana Jurić u veljači je iznenadila javnost otkrivši da se pomirila s Ivanom Zubakom, a nekoliko dana kasnije pozirala je s Ninom Badrić noseći zaručnički prsten.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić poznata je po tome da izbjegava govoriti o svom privatnom životu, no ovog je puta napravila iznimku. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ona ne stari Možete li vjerovati da su ove slike Tatjane Jurić stare 15 godina? Za nju su godine stvarno samo broj

Naime, potvrdila je raskid zaruka i prekid s Ivanom Zubakomo čemu se počelo šuškati u rujnu. Tatjana je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju otkrila zašto su se razišli. 

"Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira", ispričala je voditeljica. Otkrila je i vjeruje li još u ljubav. 

"Naravno! Za sve šta vaja, moraš imat force, zar ne!?" istaknula je Jurić. Inače, Tatjana i Ivan bili su u vezi tri godine, a potom su početkom 2018. prekinuli. U veljači je voditeljica iznenadila javnost objavivši fotografiju iz Venecije s članom uprave AutoZubak povodom svog rođendana i tako otkrila da su se pomirili.

Već nekoliko dana kasnije Jurić je pozirala u radijskom studiju s pjevačicom Ninom Badrić i pokazala zaručnički prsten. Nije htjela komentirati svoju vezu i ostala je tajnovita kao i uvijek kada je riječ o njezinu privatnom životu.

Kako je pisao magazin Story u rujnu, Tatjana neko vrijeme nije nosila zaručnički prsten, a iako je krila planove o vjenčanju, saznali su da se ono trebalo odviti u lipnju. Ipak, pandemija koronavirusa poremetila je te planove kao i većinu svadbi za to razdoblje.

Neko vrijeme ni voditeljice nije bilo na Instagramu, na kojem je ranije često objavljivala fotografije, a vratila se na društvenu mrežu krajem kolovoza.

"Dobar dan, Instagram svijete. Što sam lijepoga propustila dok me nije bilo? Nastavljamo dalje", napisala je tada.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Krunoslav Kićo Slabinac Celebrity Slavonija se od Kiće Slabinca oprašta uz tamburu, na posljednjem ispraćaju suze nitko nije mogao suspregnuti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene