Tatjana Jurić prekinula je zaruke s Ivanom Zubakom prošle godine nakon što je u veljači iznenadila zaručničkim prstenom na svojoj ruci, a za časopis Story je iskreno objasnila i zbog čega je do toga došlo.

Galerija


Tatjana Jurić progovorila je o prekidu zaruka i veze s Ivanom Zubakom koji se dogodio prošle godine. 

Vezani članci Vanja Horvat Vanja Horvat pokazala nam je mjesto na kojem provodi puno vremena i objasnila zašto je to tako: ''One su mi puno ljubavi dale'' Tatjana Jurić Tatjana Jurić vraća se na televiziju: Novim poslom pohvalila se i sama, a evo gdje ćete je opet gledati

Naime, radijska i televizijska voditeljica ranije je rekla da su se razišli zbog izostanka svega onoga što prsten simbolizira, a sad je za časopis Story sve dodatno objasnila. 

"Upravo je tako, toliko je jednostavno. Kad se nađeš u situaciji da zakoračiš u život spreman i na dobro i na loše, svima svojima javljaš o sreći koja ti se događa, kad znaš koja će ti pjesma kojega datuma u kojoj crkvi svirati, a koja za prvi ples... A onda, gotovo preko noći, opet dođe do promjene i sve moraš povući, onda je sve jasno i to ne traži dodatne komentare", objasnila je Tatjana za magazin Story

Voditeljica emisije "Zdravlje na kvadrat", koja se emitira na Novoj TV, istaknula je da i dalje vjeruje u ljubav. "Uvijek! Znam da me negdje jedna čeka! Razvalit će!" rekla je Jurić. 

Inače, Tatjana i Ivan bili su u vezi tri godine, a potom su početkom 2018. prekinuli. U veljači prošle godine je voditeljica iznenadila javnost objavivši fotografiju iz Venecije s članom uprave AutoZubak povodom svog rođendana i tako otkrila da su se pomirili.

Već nekoliko dana kasnije Jurić je pozirala u radijskom studiju s pjevačicom Ninom Badrić i pokazala zaručnički prsten. Nije htjela komentirati svoju vezu i ostala je tajnovita kao i uvijek kada je riječ o njezinu privatnom životu.

Kako je pisao magazin Story u rujnu prošle godine, Tatjana neko vrijeme nije nosila zaručnički prsten, a iako je krila planove o vjenčanju, saznali su da se ono trebalo odviti u lipnju. Ipak, pandemija koronavirusa poremetila je te planove kao i većinu svadbi za to razdoblje.

Neko vrijeme ni voditeljice nije bilo na Instagramu, na kojem je ranije često objavljivala fotografije, a vratila se na društvenu mrežu krajem kolovoza.

"Dobar dan, Instagram svijete. Što sam lijepoga propustila dok me nije bilo? Nastavljamo dalje", napisala je tada Tatjana, koja će biti u prvoj emisiji novog serijala "Fakap", kroz koji će nas od ovog četvrtka voditi Mia Kovačić i Ida Prester. 

Jurić će probiti led svojim dosad neotkrivenim "fakap" trenucima koji će vas dobro nasmijati i zabaviti.

Upravo će serijal emisija pod nazivom ''Fakap'', koji će se jednom tjedno emitirati na portalu showbuzz.hr, baviti ovakvim fenomenima, trenutcima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Ne propustite prvu epizodu Fakapa, u četvrtak 11. ožujka u 18 sati na showbuzz.hr!

I Beyonce je reagirala na intervju Harryja i Meghan, a prisjetila se i neugodnog susreta s kraljevskim parom

Poznat je točan iznos novca koji je princ Harry naslijedio od majke Diane, riječ je o pozamašnoj svoti