nije joj ni loše!

Tatjana Jurić pokazala tko je tetoši dok je zbog korone u samoizolaciji: "Mogla bih se naviknuti!"

Tatjana Jurić Tatjana Jurić PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: John Pavlish) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Bojan Zibar) Tatjana Jurić (Foto: Bojan Zibar) +0 Mia Kovačić, Tatjana Jurić (FOTO: PR) Galerija

Tatjana Jurić na Instagramu je pokazala tko je obilazi i nosi joj hranu dok je u samoizolaciji zbog koronavirusa.

Voditeljica Tatjana Jurić ovaj je tjedan na društvenim mrežama otkrila da je u samoizolaciji jer je dobila pozitivan test na koronavirus, a sada je pokazala tko je pazi.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić Najbolje godine Koje su to poznate Hrvatice ovog ljeta proslavile 40. rođendan: ''Osjećam kao da sam tek sad potpuno ispunjena!''

U pričama na Instagramu objavila je snimke svojih prijateljica i kolegica, među kojima su i Mia Kovačić te Nives Ivanišević, koje su je obilazile ovih dana i donosile joj hranu.

"Sutra moja samoizolacija završava, a tako su me dobro pazili! Mogla bih se naviknuti!" napisala je u Tatjana u pričama.

"Iza svake jake žene stoji još nekoliko jakih žena!" zaključila je i zahvalila se svojim prijateljicama.

Tatjana je ranije na svojem Instagramu opisala i kakve je sve simptome imala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

"Ima u koroni ta jedna noć kad pod temperaturom ležiš u krevetu, Jackica ti hrče na guzici, a tebe noge toliko trgaju da si misliš - pa dobro, neću valjda baš noćas, tako sama sa sobom, otegnut' od kakvog ugruška koji mi neće dati ni da reagiram pokušavajući svojima poslati poruku: zovite hitnu. A ja sam cijepljena dvaput i prilično staložena, potvrdit' će oni koji me znaju", napisala je pa je pozvala svoje pratitelje koji se nisu cijepili protiv korona virusa da to naprave.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) +6 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slatki klinac iz ''Sam u kući'' donedavno je ispijenim izgledom plašio sve, no posrnuli glumac sad je sve oduševio svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene