"Krizni menadžment"

Tatjana Jurić liječi tugu u toplijim krajevima, a podrška joj je i dobro poznato lice s malih ekrana

Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 1 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tatjana Jurić - 1 Galerija

Tatjana Jurić na Instagramu je objavila fotografije iz toplijih krajeva gdje je otputovala s prijateljicama nakon što je uginula njezina ljubimica Jack.

Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić prozi kroz teško razdoblje jer je nedavno nakon 14 godina ostala bez svoje voljene kujice Jack.

Pogledaj i ovo Fakap s Lukom Nižetićem - 1 Veliki uspjeh! "Fakap" serijal Ide Prester i Mije Kovačić pravi je hit - na društvenim mrežama i portalu showbuzz.hr bilježi 1,6 milijuna pregleda!

Tužnu vijest obavila je na svojem Instagramu, gdje je dirljivim statusom mnoge ganula do suza, a priznala je i da se teško nosi s gubitkom. No sada su joj u pomoć priskočile prijateljice.

Tatjana je s voditeljicom Mijom Kovačić i još dvjema prijateljicama otputovala u toplije krajeve odakle se javila na Instagramu gdje je uz zajedničke fotke napisala : "Krizni menadžment".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Podršku su joj pružili i brojni pratitelji na Instagramu kojima se zahvalila na društvenoj mreži.

"Koliko sam vaših poruka dobila, pa to je milina. Na svaku sam dušu isplakala, hvala vam! Ako na koju nisam odgovorila, doći ću i do nje. Cure me dobro čuvaju, u ponedjeljak sam natrag u pogonu. Puse svima!", poručila je uz fotku na kojoj pozira pored bazena u kupaćem kostimu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Malo prije nego što joj je uginula ljubimica, Tatjana je pokazala hrabro srce kada je za njom skočila u ledenu rijeku Krku i sve slučajno zabilježila na videu koji je postao hit na društvenim mrežama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Bloom slavi prvi rođendan sa stilom, ponosna mama Maja Šuput pokazala je djelić raskošne atmosfere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene