Tatjana Jurić je na Instagramu pokazala novu frizuru koja je oduševila njezine pratitelje, uključujući i Albinu Grčić.

Galerija


Televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić na Instagramu je otkrila da se ošišala.

Vezani članci Luka Nižetić Luka Nižetić ostao bez hlača koje su završile u smeću: "I tako je počela jedna plodna estradna karijera!" Tatjana Jurić Godine na Tatjani Jurić nisu ostavile nimalo traga, najbolji su dokaz ove fotografije snimljene prije 15 godina

S novom frizurom fotkala se u automobilu, a iako je pozirala s kapom na glavi, promjenom je oduševila pratitelje.

"Ode opet kosica", napisala je u opisu fotke, a požalila se i kako jedva čeka proljetne temperature da može prestati nositi zimske jakne.

Ispod njezine fotografije nanizali su se komplimenti, a na pohvalama nisu štedjele ni druge poznate dame.

"Koliko si ti prekrasna", poručila joj je Albina Grčić, na što joj je Tatjana odgovorila: "Pusti sad to! Koliko se ja veselim tvom nastupu! Rasturit ćeš!" te joj tako pružila podršku na nadolazećom Eurosongu. Anita Dujić Tatjani je ispod fotke zalijepila srca, no posebno se istaknuo komentar jednog pratitelja koji joj je napisao pjesmu.

"Ljepota, lijepa, lijepa, a neopisiva, pored ovako divne dame, čak i zvijezda Danica gubi svoj sjaj, a osmijesi se pojavljuju na licima, i to topli, koji prijaju svakom od nas (koji su vidjeli sliku i lajkali), ljepša čak i od Ene o kojoj je Rundek pjevao, znači, predivna žena, i dobro se zna da se ponedjeljci završavaju s gužvama. Prestaju sve kiše jesenje i nazire se Sunce na nebu, znači da se ljeto vraća, polako, ali se vraća, a proljeće vodi ljeto, pa jedno čeka drugo da završi svoj posao, znači da su oba blizu. I neko uzalud pita: 'Ima li ljepše?', kad svi znaju da nema", poručio joj je obožavatelj, a Tatjana je za svoj osvježeni look u kratkom roku dobila i na tisuće lajkova.

Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

Princ Harry razmišlja o potezu koji bi mogao puno značiti kraljici Elizabeti i ostatku kraljevske obitelji