S klincima

Tatjana i Goran zajedno u Parizu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pariz je bio put poznatih lica za vrijeme Roland Garrosa, a na licu mjesta bio je i bivši tenisač Goran Ivanišević. No, nije bio sam...

Da se bivši supružnici mogu dobro slagati, pokazali su i tenisač Goran Ivanišević i manekenka Tatjana Dragović. Zajedno sa svojom djecom, 11-godišnjom kćeri Amber i 6-godišnjim sinom Emanuelom, uživali su u Parizu za vrijeme važnog teniskog turnira Roland Garrosa.

Pogledaj i ovo Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Hmm... Goran Ivanišević iznenadio je sve novim potezom nakon što su procurile informacije o tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović

Ekskluzivne snimke: Tatjana Dragović i njezin zgodni mlađi dečko više se ne skrivaju

Pobjednik Wimbeldona ne propušta pogledati Roland Garros, to je njegova i Tatjanina tradicija pa je tako i ove godine. Pridružila im se i prijateljica i voditeljica Fani Stipković koja je počela raditi za talijansku TV kuću Mediaset, a upravo je ona i objavila zajedničku fotografiju na Instagramu.

'Uživam u Parizu s dragim prijateljima', poručila je Fani te dodala kako je Goran njezin omiljeni sportaš.

Goran i Tatjana su se razveli, no očito su se dobro slažu. Bivša manekenka na društvenim mrežama objavljuje romantične fotografije s 24-godišnjim manekenom Vlahom Arbulićem, no vezu s njim i navodnu trudnoću nije potvrdila.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene