Nakon što joj je suprug obolio, zdravstveni problemi zadesili su i Tatjanu Cameron Tajči.


Tatjana Cameron Tajči proteklih mjeseci proživljava najteže trenutke. Njezin suprug Matthew bori se s karcinomom, a zdravstveni problemi zadesili su i  pjevačicu. Tajči je naime završila na operaciji, i to nedugo nakon što je operiran njezin suprug koji nije krio tugu što u ključnim trenucima nije mogao biti uz svoju voljenu suprugu.

"Razočaran sam i tužan jer nisam mogao biti uz nju jer se upravo ona pokazala kao najveći borac u ovoj mojoj priči – vjerujte, njoj je puno teže brinuti se za mene i bespomoćno me gledati kako se mučim, nego što je meni proživljavati ovo što proživljavam", napisao je Matthew na svom Facebooku. Iako nije otkrio detalje zahvata, pratiteljima je poručio da se ne brinu jer je riječ o planiranom zahvatu koji ne predstavlja opasnost za Tajči.

Nakon zahvata oglasila se i sama pjevačica, zahvalila svima na molitvama i otkrila kako se osjećala tijekom operacije. "Dok su me ubadali iglama, osjetila sam samo mali dio onoga kroz što moj suprug prolazi već mjesecima. Divim mu se jer nijednom nije pokleknuo, nije se predao, nije dozvolio strahu da ovlada njime i oslabi ga... U njemu je sva sila i snaga života", napisala je Tajči.