Najteži dani

Opaka bolest: "Sve me ovo strahovito boli"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Suprug Tatjane Cameron Tajči obolio je od raka pluća, koji se proširio. Objavio je to na svom Facebooku.

Tatjana Cameron Tajči prolazi kroz najteže životno razdoblje. Nakon što je njezin suprug Matthew obolio od raka pluća, podvrgnuo se testovima za četiri potencijalne imunološke terapije, no nažalost, prvi lijek nije se pokazao kompatibilnim. Do ponedjeljka će Matthewu znati ima li šanse da se što prije počne terapija s bilo kojim od preostala četiri lijeka.

Pogledaj i ovo showbuzz borba za ozdravljenje Tajči i suprug na mukama: "Strašno me boli. Ovaj četvrtak bit će mi poput Božića"

U potresnom statusu na Facebooku je napisao kako mu se zloćudna bolest proširila i na jetra te kosti, a onkolog sumnja i da su metastaze već zahvatile tkivo u vratu te mozak, zbog čega Matthew trpi jake bolove u rukama i leđima. Novim pretragama tek će se otkriti smije li se Matthew podvrgnuti radijaciji, da barem malo olakša agoniju.

"Umoran sam, ali i dalje veseo, seseo zbog života", napisao je Cameron na Facebooku. Oglasila se i Tajči. "Sve me ovo boli. Strahovito boli. I dalje vjerujem u čuda i nastojim biti optimistična, ali svejedno osjećam neizmjernu emocionalnu bol", napisala je pjevačica na Facebooku. Ipak, održala je ovih dana humanitarni koncert za pomoć drugima. To je nešto što Tajči već dugo radi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene