nije vjerovao

Igorov otac izgubio okladu zbog Severine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igorov otac nije vjerovao glasinama kako se njegov sin viđa sa slavnom pjevačicom pa je smislio zanimljivu okladu.

Otac Severininog dečka Igora, Dragan Kojić Keba pristao je na zanimljivu okladu kada su krenule glasine o vezi njegovog sina s poznatom pjevačicom.

Pogledaj i ovo Dragan Kojić Keba - 3 ''Njegovo srce bira...'' Otac Igora Kojića progovorio o rastavi sina Igora i Severine: ''Živ čovjek pogriješi, nisu prvi koji su se razveli...''

Keba se s prijateljima kladio kako te glasine nisu istinite i kako njegov sin nema nikakve veza sa Severinom, ali u slučaju da se dokaže suprotno, on će pješke krenuti od Beograda do rodne Loznice.

NAPOKON JE VANI Seve poručila: 'Ovo je jedan prosječni dječji narodnjak'

Šetnja od 200 kilometara bila je njegova ideja, a prijatelji su je odmah prihvatili. 'Nije mogao drugo nego održati obećanje koje je dao. Organizirao se i krenuo na put u ranim jutarnjim satima. Prijatelji su ga snimali i slikali iz auta', rekao je Kebin blizak prijatelj.

Kao što se i očekivalo, pjevač nije uspio u svom naumu pa je odustao nakon nekih 50 kilometara, ali prijatelji su mu ipak priznali okladu. A da tračevi o tome kako Keba ne voli Sevku nisu istiniti govori i činjenica kako će baš ona biti gošća na njegovom koncertu, a i posudio joj je svog kućnog ljubimca, psića Paka, za potrebe snimanja spota 'Calimero'. Što sve ljudi rade zbog Severine!


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene