Prijatelj mu je

Tata odobrio: Kćerkica smije živjeti sa 22 godine starijim pjevačem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Par je u vezi nekoliko mjeseci, ali Ashley, koja ima 22-godine, preko glave je zaljubljena u slavnog latino zavodnika...

Bogata nasljednica vlasnika Topshopa, Sir Phillipa Greena, Chloe Green, trenutačno je u vezi s 44-godišnjim Marcom Anthonyjem.

Par je u vezi nekoliko mjeseci, ali Chloe, koja ima 22-godine, preko glave je zaljubljena u slavnog latino zavodnika koji ima već petero djece, a dvoje i s bivšom suprugom te pjevačicom Jennifer Lopez.

>> J.Lo ljubomorna na mlađahnu curu bivšeg muža jer je - bogatija

Pogledaj i ovo showbuzz Marc vs. JLO I on je pronašao 24-godišnju ljubavnicu!

'Chloe i Marc su se obožavaju. Stoga su odlučiliživjeti zajedno pa se Chloe nalazi u New Yorku gdje im traži zajednički dom, a možda se odluči i za Miami gdje je njegova obitelj', otkrio je bliskiizvor za britanske medije.

Nije tajna da Chloe poznaje Marca od malih nogu, a poznaje i neke njegove žene te je bila vrlo bliska i s Jennfer Lopez. Naime, njezin otac Sir Phillip dugogodišnji je dobar prijatelj s pjevačem.

'Marc je staromodan muškarac i voli se pobrinuti za svoje žene. Pobrinut će se i za nju, njezin otac najviše se bojao mladića koji bi je mogli iskoristiti zbog velikog bogatstva, a Marcu vjeruje jer ima svoju karijeru i bogatstvo', zaključio je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene