Priznao

Tata o kćerkinom šokantnom videu: 'A mislio sam da sam sve vidio...'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Miley je dovoljno pametna da zna kako izaći iz sjene 'Hannah Montane', mislio sam da sam sve vidio sve do ovih zadnjih nekoliko tjedana', priznao je otac Miley Cyrus.

'Ona je umjetnica, ona je stvarna. Mislim da je ono što se događalo proteklih godina bilo zapravo to da je Miley ponovno izmišljala vlastiti zvuk. Evoluira kao samostalna umjetnica. Mislim i da je ono što svi zovu kontroverznim zapravo još uvijek Miley', izjavio je Billy Ray Cyrus, otac slavne pjevačice.

>> Histerija se nastavlja - Studenti od Miley Cyrus traže ispriku!

Pogledaj i ovo showbuzz Ma nije valjda... Izlanuo se: Slavni par vjenčao se u tajnosti?

Naime, Ray je gostovao u studiju tijekom emisije Piersa Morgana na CNN-u. Komentirao je Mileyin koncert na VMA nagradama o kojima svi bruje već tjednima, ali is pot za pjesmu 'Wrecking Ball' u kojem se Miley pojavljuje gola. Rekao je kako je znao da njegova kći sprema nešto 'specijalno' za VMA nagrade.

'Miley je dovoljno pametna da zna kako izaći iz sjene 'Hannah Montane', a to je zaista nešto ekstremno drastično zbog čega se stvara strast, a strast je ili ljubav ili mržnja. Ali nema sredine na tom putu za prema strasti', zaključio je Billy Ray.

'Sad je došla do jednog sasvim novog nivoa, mislio sam da sam sve vidio sve do ovih zadnjih nekoliko tjedana, ali ovo je definitivno još jedan nivo gore', priznao je tata Cyrus.

Podsjetimo, Miley Cyrus je svojim 'twerkanjem' na pozornici te (pre)seksi plesom s Robinom Thickeom izazvala pravi šok na MTV VMA nagradama, ali to je nije spriječilo da snimi i kontroverzni spot te nastavi s tim plesom na pozornici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene