probudio nostalgiju

Tarik Filipović prisjetio se naših neprežaljenih glumaca pa starom fotkom posebno dirnuo jednog kolegu: "Prekrasna vremena"

Tarik Filipović (FOTO: Instagram) Tarik Filipović (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović (FOTO: Instagram) Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) Tarik Filipović - 5 +0 Tarik Filipović - 3 Galerija

Tarik Filipović je objavio staru fotografiju s predstave Hamlet u kojoj je glumio s mnogim drugim poznatim hrvatskim glumcima, od kojih neki više nisu među nama.

Glumac Tarik Filipović dirnuo je svoje pratitelje na Instagramu jednom starom fotografijom.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 4 Rijetki bi se usudili Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

Prisjetio se kada je na Dubrovačkim ljetnim igrama glumio u predstavi "Hamlet" s brojnim drugim poznatim glumcima, od kojih neki, nažalost, više nisu među nama.

"Dubrovnik, Hamlet. Lijepa sjećanja", napisao je uz crno bijelu fotografiju s pozornice na kojoj su s njim glumci Saša Buneta i Ivan Jončić te njihovi pokojni kolege Ena Begović, Vanja Drach i Mustafa Nadarević.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial)

U komentarima mu se među prvi javio Buneta.

"Prekrasna sjećanja i prekrasna vremena. Baš si me, prijatelju, bacio u neku lijepu nostalgiju", napisao je glumac ispod njihove stare fotke.

"Kakva postava!", "Šteta što neki od predivnih glumaca više nisu sa nama", komentirali su Tarikovi oduševljeni pratitelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene