Za sve je kriv poljubac!

Lejla Filipović i Viktorija Rađa bile su duše zabave na fešti za Tarikov rođendan: ''Ta žena poljubila je moju ženu!''

Tarik Filipović Tarik Filipović John Pavlish/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović +0 Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Tarik Filipović objavio je na profilu na Instagramu fotografije s proslave 50. rođendana.

Naš glumac i voditelj Tarik Filipović proslavio je 50. rođendan, a tim je povodom pripremio i prigodnu proslavu za svoje najbliže pa podijelio dio atmosfere i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Dino Rađa pogledajte kako izgleda Dino Rađa iz prvog braka ima sina koji je krenuo njegovim stopama, poznato je i u kakvom je odnosu s njegovom suprugom Viktorijom!

Na svojem je profilu na Instagramu podijelio fotografije, a sudeći prema njima, dobre zabave i veselja im nije nedostajalo. Među gostima su se našli umirovljeni košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija, glumice Ornela Vištica i Arija Rizvić te glazbenik Ante Gelo.

"Na stoljeća pola. 5.0 - dobra zaključna ocjena, nema bolje pa ću tako i tretirati godine koje proletiše, najljepša je sada, još ljepše dolaze. Prepun ambicija, snova, uvijek kao na početku. Divna je ta mudrost koju nose godine, divna je spoznaja da imaš taj mali krug veličanstvenih ljudi koji tvore tu divnu kružnicu u kojoj lakše lebdiš kroz život. Bogatstvo osmijeha i divnih emocija, tako proslavismo moj 50. Uvijek sam znao što hoću, još sigurniji u ono što ne želim oko sebe", napisao je Tarik uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

U pričama je objavio i dodatne fotografije, na kojima je svu pozornost ukrala Viktorija Rađa.

"Pojavila se i čudna žena koja se prvo meni napila krvi. Ista ta žena poljubila je i moju ženu. Iz provjerenih izvora znam da je to supruga Dina Rađe, Viktorija Rađa, djevojački Đonlić", napisao je Tarik i sve nasmijao do suza.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 5 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 +9 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Celebrity Vlatka Pokos javila se Maji Šuput putem društvenih mreža zbog izjave da će joj oteti posao, evo što joj je poručila!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) +0 Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života riješila se prepoznatljivih lokni i iznenadila novim imidžem, ovo je stvarno velika promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene