Na prvi pogled teško je reći o kome se radi. No, riječ je o glumici Tari Reid, zvijezdi "Američke pite".


Glumica Tara Reid već nekoliko godina bori se s medijskim napisima o svom izmijenjenom, čudnom i iscrpljenom izgledu. I zaista, Tara se drastično promijenila od vremena kada je glumila u "Američkoj piti". Bila je tada zgodna, zdrava mlada djevojka koja je stekla obožavatelje diljem svijeta. No, kola su krenula nizbrdo kada se Reid odlučila povećati grudi, a potom i otići na liposukciju. Operacija je pošla po krivu, a od nje se Tara nikad u potpunosti nije oporavila.

Vezani članci Jason Biggs - 4 Pamtimo ga kao glavnu zvijezdu urnebesne "Američke pite", a propustio je priliku za ulogu u još jednom hitu Slika nije dostupna MRAČNA STRANA kultnog filma - uloga koja im je zamalo uništila život

Razni zahvati koje je napravila nisu dobro prošli, a gubitak kilograma dodatno je sve naglasio. Ovih dana stigla je na premijeru filma "Valerian and the City of a Thousand Planets" te ponovno šokirala izgled. Ovog puta, i njeno lice izgleda znatno drugačije no prije.

Da je iznenadila, svjesna je i ona sama pa se obratila putem Instagrama svima koji je pljuju. "Maltretiranje treba stati. Vaše riječi i djela pogađaju, a ni slavni nisu cijepljeni od toga. Vidim svaki komentar. Shvatila sam da sam i ja nečija kćerka, nečija sestra", napisala je između ostalog Reid na svom Instagramu.

 

A post shared by Tara Reid (@tarareid) on