Tara Reid snimljena je tijekom novogodišnjeg odmora u Meksiku. Njezino oronulo izdanje zabrinulo je mnoge.

Galerija


Glumica Tara Reid opet se našla u fokusu javnosti zbog svog izgleda. Iako godinama poriče da bojuje od poremećaja prehrane, Tarino nedavno izdanje poprilično je zabrinjavajuće.

Vezani članci Tara Reid Od slatkice lijepih atributa ostale samo umjetne grudi - pretjerala je s gubljenjem kila i operacijama David Spade, Pamela Anderson Ljubio je čak i najpoznatiju prsatu plavušu, a lista njegovih zgodnih ljubavnica veća je i od poznatijih zavodnika

Glumica je naime snimljena tijekom novogodišnjeg odmora u Meksiku, a na fotografijama s plaže izgleda poprilično oronulo. Svoje ekstremno mršavo tijelo pokušala je sakriti ispod široke trenirke no to joj nije pošlo za rukom. Na fotografijama se jasno vidi da joj rebra vire i koža visi. Dovoljno da se mnogi zapitaju je li s glumicom sve u redu?

Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 1
Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 3

Pitate li nju, ona će vam reći da je. "Nisam anoreksična. Nikad nisam bila anoreksična i ne patim od poremećaja prehrane. Ljudi već godinama govore da sam pretjerano mršava, ali to sam jednostavno ja. Ja jedem, stalno i imam istu kilažu već godinama", izjavila je 42-godišnja glumica nedavno za Daily Mail.

Dodala je i da joj smetaju konstantni pogledi upereni u nju gdje god da se pojavi. A njih je nemoguće zaustaviti s obzirom da zvijezda "Američke pite" prema pisanju stranih medija teži samo 43 kilograma.

Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 1
Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 1