Tara Reid bila je američka miljenica, a sve se promijenilo nakon "Američke pite"

Galerija


Plavokosu glumicu proslavila je uloga u hit franšizi "Američka pita".

Vezani članci Natasha Lyonne Kultna tinejdžerska komedija slavi 20. obljetnicu: Pogledajte koliko se promijenila ekipa ''Američke pite 2'' Slika nije dostupna Što joj se događa? Glumica šokirala mršavim izgledom, lice potpuno izmijenila

U to vrijeme, Tara Reid bila je tipična "djevojka iz susjedstva", a nema tko nije poludio za slatkom plavušom svijetlih očiju, duge kose i zanosnih oblina.

A onda se odjednom sve promijenilo. Tara je od predmeta muških snova postala okorjela partijanerica s problemima s alkoholom i drogama, ali i očitim poremećajem u prehrani, jer su joj se neko vrijeme mogle prebrojati doslovno sve kosti na tijelu. Niti danas nije puno drugačija situacija, makar je nešto bolja.

"Ljudi kažu da ne jedem, no ja jedem cijelo vrijeme, više od bilo koga. Takva mi je genetika i ja tu ne mogu apsolutno ništa", jednom je prilikom izjavila, kada je i priznala da je napravila samo liposukciju, jer je željela pločice. No, po njezinom licu je potpuno jasno kako to nije jedini zahvat koji je imala.

Tarina mršavost već godinama zabrinjava njezine obožavatelje, no glumica čitavo vrijeme uvjerava kako je sve u redu. Također, poznata je i po brojnim javnim ispadima, poput onog kada je izbačena iz zrakoplova jer se svađala s posadom.

A 43-godišnjakinja nedavno je viđena na večeri u grčkom restoranu Avra na Beverly Hillsu za koju je uskočila u bijelu haljinu koja je otkrila njezine mršave noge, no sakrila je ostale dijelove tijela koji su također zaprepaštavali javnost, kao npr. istaknuta rebra.

Glumica nije skidala osmijeh s lica, pa se čini da je sretna, unatoč činjenici da je javnost već godinama zabrinuta za njezino fizičko i mentalno zdravlje.

Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina