Nevjerojatno

Bizarna i tužna priča: Proglasili su je mrtvom, pa to demantirali, a onda su objavili da je ipak preminula

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Tanya Roberts preminula je 24 sata nakon što je vijest o njezinoj smrti bila demantirana.

Zvijezda serije "Lude sedamdesete", bivša Bondova djevojka i Charliejeva anđelica 65-godišnja Tanya Roberts, preminula je u bolnici u Los Angelesu i to samo 24 sata nakon što je objavljena lažna vijest o njezinoj smrti, prenosi BBC.

Tužnu vijest potvrdio je njezin partner Lance O'Brien s kojim je bila posljednjih 18 godina i to nekoliko sati nakon što ju je demantirao za medije.

Ova bizarna priča počela je kada je Tanya šetala svoje pse usred čega joj je pozlilo i onesvijestila se. Lance ju je bio posjetio u bolnici gdje su mu liječnici rekli kako joj se stanje pogoršava i rekao je da se tada i oprostio s njom jer je primijetio kako se gasi svjetlo u njezinim očima. Po odlasku iz bolnice nazvao je Tanyinog agenta i rekao mu da se oprostio od nje, a ovaj je poslao priopćenje medijima u kojem je naveo da je preminula.

No, tijekom intervjua za Inside Edition Lance je primio poziv iz kalifornijske bolnice u kojem je doznao da je ona još živa.

"Sada mi govorite da je ipak živa? Hvala Bogu" odgovorio je na poziv te je zatim za časopis potvrdio tu vijest, a sve to je zabilježeno i kamerama.

24 sata kasnije stigla je vijest da je Tanya ipak preminula, a njezin glasnogovornik Mike Pingel izjavio je da se srušila nakon šetnje s psima, da je završila u bolnici na respiratoru i potom preminula.

Tanya će ostati zapamćena po ulogama u filmu o Jamesu Bondu "Pogled na ubojstvo", u seriji "Charliejevi anđeli" , te po ulozi mame Donne Pinciotti u seriji "Lude sedamdesete", Midge. Uz glumačku, ostvarila je i zavidnu manekensku karijeru te je pozirala za Playboy.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene