A imala je i dobar razlog!

Tanja Savić nije jedina folk pjevačica koja je zavela mladog gradonačelnika, već mu je oprostila i aferu s njezinom kolegicom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prema pisanju srpskih medijia Tanja Savić je već Drašku Stanivukoviću oprostila aferu koju je imao s njezinom kolegicom Kijom Kockar.

Navodna romansa gradonačelnika Banje Luke, mladog Draška Stanivukovića i folk pjevačice Tanje Savić izazvala je veliki interes medija u regiji, a čini se da je njihov odnos kompliciraniji nego što se isprva mislilo.

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković Nije joj lako Tko je folk pjevačica koju povezuju s mladim gradonačelnikom? Njezin privatni život podosta je kaotičan

Portal Blic tako prenosi da je 36-godišnja Tanja, zbog koje je 28-godišnji Draško inače ostavio zaručnicu Kristinu Beronju, već oprostila njegovu aferu s također folk pjevačicom Kijom Kockar i da su nakon toga obnovili vezu.

Blic prenosi i da je par navodno zajedno od početka ove godine, da su bili na zimovanju s društvom na Jahorini te da je on čest gost njezinih nastupa. Njihovu je idilu pokvarila Draškova navodna nevjera, ali izvor blizak Tanji otkrio je kako su riješili sve nesuglasice.

"Tanjina obitelj obožava Draška. Oni misle da je on idealan partner za nju. Mlad je, bogat i uspješan, pa smatraju kako će uz njega lako preboljeti rastanak od bivšeg partnera Dušana Jovančevića. Tanja je odljepila za Stanivukovićem. Želi se udati za njega. On je izvodi na večere po restoranima, tretira je kao damu, Tanja je uvjerena da je Draško ljubav njezina života i zato mu je oprostila afere s drugim djevojkama", otkrio je njoj blizak izvor za Blic.

Tanja i Duško svoju vezu nisu zasad nisu službeno potvrdili, ali lajkaju si međusobno objave na društvenim mrežama i navodno se sve češće pojavljuju zajedno u izlascima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +3 Kristina Penava Mandarina Celebrity Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene