Povratak?

Snimila je jedan veliki hit, a nakon toga gubi joj se svaki trag

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je u promociju pjesme 'Twist in My Sobriety' uloženo puno truda i novca, nikada nije stigla na prvo mjesto britanske top ljestvice.

Tanita Tikaram javnosti je postala poznata nakon što je objavila singl 'Twist in My Sobriety' koji ipak u Velikoj Britaniji nije postigla uspijeh koji se očekivao. Bez obzira na to, pjesma je postala veliki hit u europi, pa čak je i u Americi zasjela na top ljestvice.

Pjesma je single s albuma 'Ancient Heart' i objavljena je 1988. Tanita je rođena u Njemačkoj iako je većinu života provela u Engleskoj. Ono što ju je odvajalo od ostalih pjevačica osamdesetih godina je vrlo moćan i dubok glas. Postala je poznata sa 19 godina. Iako je nakon pjesme 'Twist in My Sobriety' objavila još četiri albuma, svi su prošli potpuno neprimjećeno.

Tanita se tada povukla sa scene i preselila u San Francisko. Iako je i u Americi nastavila s glazbom, nikada nije ponovila uspijeh svog jedinog hita. Vrlo je vjerojatno kako se više nitko ne bi sjetio ove pjevačice osebujnog glasa da uskoro ne izlazi njezin novi album 'Closer To The People'.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene