Razne teorije

HOLLYWOODSKE TAJNE: Nestala je prije 32 godine i nikada je više nitko nije vidio

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bila je model i glumica, pred njom je bila sjajna karijera, ali sve se promijenilo 6. srpnja 1983. godine.

Tammy Lynn Leppert bila je model i glumica. Već kao djevojčica počela se baviti modom i sudjelovala je u preko 300 izbora za ljepotu. Uz karijeru modela počela je graditi i glumačku karijeru. Pojavila se u nekoliko filmova od kojih je najzapaženiji bio 'Scarface' s Al Pacinom.

Pogledaj i ovo Marijana Seifert Što se dogodilo? Sestra Marijane Seifert progovorila o potrazi za njom: ''Nitko ništa ne zna, roditelji su shrvani...''

Na jednoj zabavi 1982. godine dogodilo se nešto što nitko nije mogao shvatiti. Tammy je počela pokazivati znakove paranoje, postajala je nasilna. Takvo ponašanje ponovilo se tijekom snimanja filma 'Scarface'. Snimajući vrlo brutalnu scenu Tammy je doživjela emotivni slom i postala histerična od samog pogleda na umjetnu krv.

Hollywoodske smrti - slučajevi koji nikada nisu riješeni i dalje izazivaju pozornost

Nakon te epizode, neko je vrijeme provela na psihijatriji. Oporavila se i napustila bolnicu. Tog 6. srpnja prijatelj ju je prevezao od kuće njenih roditelja do Cocoa Beacha. Tijekom vožnje došlo je do svađe. Izišla je iz automobila i više je nitko nikada nije vidio. Zanimljivo je kako policija njenog prijatelja, koji ju je posljednji vidio, nikada nije smatrala za sumnjivca iako je njena majka izjavila kako joj je Tammy priznala da ga se plašila.

Na početku istrage policija je sumnjala kako je Tammy jednostavno pobjegla, ali s vremenom pojavile su se brojne druge teorije. Jedna teorija uključuje serijskog ubojicu Christophera Wildera koji je ubijao upravo mlade manekenke, a ubojstva su se događala baš u vrijeme Tammynog nestanka. Drugi pak smatraju kako  je Tammy ubijena jer je znala za pranje novca i prodaju droge u hollywoodskim krugovima.

Ni jedna od tih teorija nikada nije potvrđena, a Tammy se, nakon 32 godine, i dalje vodi kao nestala osoba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene