Tamara Ecclestone nije bila u Velikoj Britaniji kad se dogodila provala jer je otputovala s obitelji na božićne blagdane.

Galerija


Iz londonskog doma Tamare Ecclestone, kćeri bivšega vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, nepoznate su osobe u petak navečer u roku od 50 minuta ukrale nakit vrijedan oko 64 milijuna dolara, objavio je u ponedjeljak časopis The Sun.

Vezani članci Zagrebačka policija traži muškarca s fotografije - 2 Prepoznajete li muškarca na fotografiji? Policija ga traži zbog dvije krađe iz siječnja i veljače Nakit je ukraden na izložbi u Duždevoj palači (Foto: MUP RH) Pogledajte video senzacionalne pljačke dragulja: Glumili da ih zanima izložba, a zapravo krali nakit

Tabloid piše da su u petak trojica lopova provalila u kuću bogate 35-godišnjakinje koja se nalazi blizu Hyde Parka te sa sobom odnijeli sav nakit iz sefa smještenog u spavaćoj sobi.

Tamara Ecclestone nije bila u Velikoj Britaniji kad se dogodila provala jer je otputovala na božićne blagdane, stoji u policijskom izvješću.

Glasnogovornica londonske policije rekla je da zasad ne može potvrditi nikakve konkretne pojedinosti, a na novinarsko pitanje o krađi odgovorila je da su njezini kolege u stambeni objekt u zapadnom Londonu pozvani u petak navečer nedugo nakon 23 sata zbog dojave o provali.

"Raspolažemo podatkom po kojemu je ukraden nakit velike vrijednosti. Istraga je u tijeku", kazala je.

Iz obitelji Ecclestone nitko nije bio dostupan za komentar.  (Hina)

Lepoj Breni sina Stefana oteli su ispred obiteljske kuće, a sve je još uvijek obavijeno velom tajne