Jedna od najpoznatijih svjetskih influencerica Tamara Kalinić pohvalila se slikama iz Zagreba.

Galerija


Jedna od najpoznatijih svjetskih influencerica i blogerica Tamara Kalinić posjetila je ekskluzivni pre-shopping kolekcije H&MxMoschinoTV u Zagrebu.

Vezani članci Veronica Bielik (Foto: Instagram) Instagram senzacija bujnih oblina i minijaturnog struka oduševila vrućim fotkama iz Hrvatske Influencerica Petra Dimić i vatrogasac koji gasi požar na Pagu (Foto: Jurica Galoic/DinoStanin/Pixsell) Nakon požara na Zrću: Domaća influencerica popljuvala vatrogasce pa dobila lekciju koju će pamtiti do kraja života

"Pogodite tko je ovdje u Zagrebu", napisala je Tamara u objavljenoj priči na Instagramu s predstavljanja kolekcije na kojoj se družila s najuspješnijom hrvatskom atletičarkom Sandrom Perković.

"Naletjela na moju zlatnu dragu", objavila je u Storyju sa Sandrom.

Atraktivna Tamara, po struci farmaceutkinja, vlasnica je bloga "Glam&Glitter", rođena je u Sarajevu, djetinjstvo je provela u Novom Sadu, neko je vrijeme živjela u Londonu, a trenutačna joj je adresa Los Angeles. 

Upravo je blog Tamari donio svjetsku slavu, na kojem možemo vidjeti detalje luksuznog života kojim živi i na kojem objavljuje fotografije s putovanja diljem svijeta koje oduzimaju dah te modne kombinacije koje služe kao inspiracija brojnim djevojkama.

Na Instagramu je prati vojska obožavatelja, čak njih 680 tisuća, a ta brojka raste iz dana u dan. Prošle je godine proglašena influencericom godine na dodjeli Elle Style Awards 2017. 

Borna na event stigla bez grudnjaka, ali je srećom tamo pronašla jedan koji joj odgovara

Neumorni: Šuput na ekskluzivni šoping došla sa štakama, zaručnik ju nosio kud god je trebalo

One su imale čast nositi seksi grudnjake vrijedne milijune dolara, a koja je to odradila najbolje?