Uživa u luksuzu

U Zagreb stigla ljepotica koju prati više od pola milijuna ljudi, naletjela je i na svoju zlatnu dragu

Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Tamara Kalinić (Foto: Instagram) +0 Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Galerija

Jedna od najpoznatijih svjetskih influencerica Tamara Kalinić pohvalila se slikama iz Zagreba.

Jedna od najpoznatijih svjetskih influencerica i blogerica Tamara Kalinić posjetila je ekskluzivni pre-shopping kolekcije H&MxMoschinoTV u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Lena Terlutter (Foto: Promo) Izabrala i pokoju haljinu Svjetski poznata blogerica stigla u Hrvatsku na nagovor dobre prijateljice Aleksandre Dojčinović

"Pogodite tko je ovdje u Zagrebu", napisala je Tamara u objavljenoj priči na Instagramu s predstavljanja kolekcije na kojoj se družila s najuspješnijom hrvatskom atletičarkom Sandrom Perković.

"Naletjela na moju zlatnu dragu", objavila je u Storyju sa Sandrom.

Atraktivna Tamara, po struci farmaceutkinja, vlasnica je bloga "Glam&Glitter", rođena je u Sarajevu, djetinjstvo je provela u Novom Sadu, neko je vrijeme živjela u Londonu, a trenutačna joj je adresa Los Angeles. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Upravo je blog Tamari donio svjetsku slavu, na kojem možemo vidjeti detalje luksuznog života kojim živi i na kojem objavljuje fotografije s putovanja diljem svijeta koje oduzimaju dah te modne kombinacije koje služe kao inspiracija brojnim djevojkama.

Na Instagramu je prati vojska obožavatelja, čak njih 680 tisuća, a ta brojka raste iz dana u dan. Prošle je godine proglašena influencericom godine na dodjeli Elle Style Awards 2017. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Lais Ribeiro Fantasy Bra (Foto: AFP) Jasmine Tookes Fantasy Bra (Foto: AFP) +5 Lily Aldridge Fantasy Bra (Foto: AFP) Celebrity One su imale čast nositi seksi grudnjake vrijedne milijune dolara, a koja je to odradila najbolje?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene