Iako imaju mnogo više novčanica u novčaniku ali i na računu, Tamara i Slavica Ecclestone rade isto što bi radili i vi i mi.


Tamara Ecclestone u društvu mame Slavice uživala je u Dubrovniku. Poznata obitelj oduvijek voli Dubrovnik, no ove su godine izgleda odlučili doći baš svi članovi obitelji. Lijepu su našu tako posjetili Tamara, kćerkica Sophia, suprug Jay Rutland, mama Slavica, a na velikoj jahti doplovio je i sam Bernie.

Vezani članci Osam kajakaša spašeno iz nevremena na moru kod Šipana (Foto: Ministarstvo mora) Nevrijeme na moru kod Šipana: Spašeno osam kajakaša Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone objavila da je prestala dojiti 4-godišnju kćer: ''Nisam htjela oštar rez''

I kako slavna bogataška obitelj provodi dane u Dubrovniku?

Iako imaju mnogo više novčanica u novčaniku i na računu, Tamara i Slavica Ecclestone rade isto što bi radili i vi i mi. Šetnja Stradunom, baka kupuje unučici sladoled i suvenire, slikaju obalu i uživaju – baš kao svi obični smrtnici.

Ipak, odmor u Hrvatskoj nije predugo trajalo pa su mahnuli baki Slavici i odletjeli u Los Angeles, dok je Bernie već prije nekoliko dana otputovao na utrku Formule 1 u Mađarsku.
 

 

Next stop LA ✈️

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on