Zaokupljene samo jednim!

Kćeri najbogatije Hrvatice uhvaćene na luksuznom odmoru, ali čini se da nisu imale puno vremena za opuštanje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara i Petra Ecclestone snimljene su na odmoru u Meksiku kamo su se otputile u društvu svoje djece.

Kćeri najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i bivšeg čelnog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea, sestre Tamara i Petra snimljene su na odmoru u luksuznom odmaralištu u Meksiku kamo su se otputile u društvu svoje djece.

Pogledaj i ovo showbuzz Šetnja Dubrovnikom Samo 2 mjeseca od poroda: Kći najbogatije Hrvatice u vrućim hlačicama pokazala preplanule noge i istesanu liniju

32-godišnja Petra je na sebi nosila ružičasti bikini na jedno rame, dok je 37-godišnja Tamara odabrala jednodijelni badić u kombinaciji s vrućim hlačicama pri čemu se njezin bujni dekolte našao u prvom planu. Djevojke su uživale na meksičkom suncu, no djecu nisu ispuštale vida, baš kao ni paparazzi njih pa su njihove najnovije fotografije brzo obišle svijet.

Slavne sestre u ljetnim mjesecima obožavaju posjetiti i našu obalu, odnosno rodnu zemlju njihove majke Slavice, a Tamaru su fotografi i ove godine pratili na svakom koraku.

Nakon što je sa suprugom Jayom Rutlandom i njihovim kćerima bila snimljena na jahti u Zatonu kraj Dubrovnika, posjetila je Trogir. Cijela obitelj bila je u obilasku grada, a vidno raspoložena bogatašica i njezin suprug sa kćerima su se sjajno zabavljali sudeći po fotografijama.

Tamara inače dugi niz godina posjećuje Hrvatsku sa svojom obitelji te je naš česti gost. Bogatašica uglavnom boravi u blizini Dubrovnika, a nerijetko krstari na jahti i našim otocima. Prošle je godine tijekom ljetovanja u Hrvatskoj uspješno skrivala trbuh širokom odjećom i nitko nije znao da je trudna sve dok u listopadu na svojem Instagramu nije objavila prvu fotku svoje novorođene kćeri.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) +4 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Prije skoro 40 godina proglasili su je jednom od najljepših na svijetu, a čini se kako ova ljepotica uopće ne stari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene