Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tamara Ecclestone nedavno je rodila djevojčicu i uživa u svakoj minuti provedenoj s malenom.


Tamara Ecclestone i Jay Rutland sredinom ožujka postali su roditelji djevojčice koju su nazvali Sophia. Tamara je u razgovoru za magazin Hello otkrila kako uživa u majčinstvu.

Tjedan dana prije poroda objavila svoju golu fotografiju

Vezani članci Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Kći najbogatije Hrvatice uživa s obitelji u božićnom raspoloženju, a pokazala je i kćer čije je rođenje tajila mjesec dana Tamara Ecclestone Kći najbogatije Hrvatice svima zatajila trudnoću, a sada je ponosno pokazala kćer koju je rodila prije 3 tjedna

'Biti majka je najbolje što mi se dogodilo, uživam u svakoj minuti. Znala sam da će mi biti lijepo, samo ne koliko. Osjećam da sam rođenda da budem majka', rekla je Tamara.

Sophia je rođena 17. ožujka, a bogata nasljednica Bernija Ecclestona kaže kako joj je to najbolje što joj se dogodilo u životu. 'Kada je Sophia prvi put zaplakala bilo je takvo olakšanje. Moj najveći strah je bio da neću ništa čuti. Kada sam je prvi put uzela u naručje to je bio nevjerojatan osjećaj. Jay i ja smo se pitali kako će izgledati, a ona je ispala tako savršena', ispričala je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook