Obiteljska idila

Kći najbogatije Hrvatice uživa s obitelji u božićnom raspoloženju, a pokazala je i kćer čije je rođenje tajila mjesec dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Ecclestone i Jay Rutland uživaju u svom domu u Švicarskoj, a bogati par pozirao je sa svojim kćerima u toplini svoga doma ispred golemog božićnog drvca.

Kći najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, 36-godišnja Tamara, u listopadu je na društvenim mrežama objavila fotografiju svoje kćeri Serene koju je na svijet donijela u rujnu, a njezin suprug Jay Rutland sada je na Instagramu otkrio djelić božićne atmosfere iz njihova doma.

Pogledaj i ovo showbuzz Posebna lokacija Kći najbogatije Hrvatice pohvalila se mjestom u Hrvatskoj gdje je proslavila rođendan, pratitelji se fokusirali na jedan detalj

Tamara, Jay, šestogodišnja Sophija i dvomjesečna Serena pozirali su ispred božićnog drvca u svojoj obiteljskoj kući skupa s maskotom koju su ugostili kako bi razveselili djecu. Tamara i njezine kćeri bile su u crvenim pidžamama, a sudeći prema fotografiji, blagdansko će vrijeme provesti u sjajnom raspoloženju unatoč pandemiji.

Fotografije možete pogledati ovdje.

Ecclestoneova kći sa svojom je obitelji u Švicarskoj, a i dalje se oporavlja od porođaja te većinu vremena provodi sa svojom obitelji.

Jay i Tamara proteklog su ljeta čak mjesec dana proveli na hrvatskoj obali u društvu sestre Petre i njezine obitelji.

Bogate nasljednice uživale su u ljepotama naše obale obilazeći je svojom luksuznom jahtom, na kojoj gotovo svakoga ljeta provode praznike. Njihove fotografije iz Hrvatske objavili su mnogi svjetski mediji, kao i one same na društvenim mrežama.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 3 Indira Levak - 4 Indira Levak - 1 +0 Indira Levak - 2 Celebrity Ne sjećamo se kad se Indira Levak pojavila u ovako kratkoj haljini, u prvom planu su isklesane noge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene