Tamara Ecclestone istaknula je da je njezin rođendan bio jako poseban i pun ljubavi.

Galerija


Bogata nasljednica Tamara Ecclestone ne krije koliko uživa u čarima Jadrana, na kojem uživa s obitelji od početka lipnja. 

Vezani članci Petra i Tamara Ecclestone - 4 Partneri nasljednica bogatog carstva otkrili što ih je dojmilo u Dalmaciji, objavili fotografije na Instagramu Petra Ecclestone Odmor na luksuznoj jahti: Bogate nasljednice stigle u Dubrovnik dok njihov otac čeka dijete u 90. godini

Tamara je pokazala koliko je sretna jer je 36. rođendan proslavila upravo na našoj obali. "U Modroj špilji za moj rođendan. Toliko sam zahvalna što sam sa svojom obitelji provela dan koji su mi učinili toliko posebnim i punim ljubavi", napisala je kći Bernieja Ecclestona u nedjelju. 

Na fotografiji je Tamara na čamcu s mužem Jayom Rutlandom i kćeri Sophijom unutar Modre špilje. Riječ je o znamenitosti otoka Biševa koja se ističe kao biser Jadranskog mora i privlači velik broj znatiželjnih turista. 

Tamari su pratitelji na Instagramu, kojih ima 452.000, poželjeli sretan rođendan i sve najbolje, a nekima je oko zapeo jedan detalj. Naime, bogata nasljednica i njezina kći na fotografiji imaju iste badiće. "Ovi jednaki kupaći kostimi su divni", "Odakle su badići? Htjela bih nabaviti sebi i kćeri", "Ovo izgleda nevjerojatno lijepo i spokojno", komentirali su obožavatelji bogate nasljednice. 

Omiljena punašna glumica je smršavjela 18 kila i drugačije izgleda, do kraja godine planira ostvariti svoj cilj