Nekad velika partijanerica Tamara Ecclestone danas je u potpunosti posvećena suprugu Jayu Rutlandu i njihovoj kćerkici Sophiji.

Galerija


Otkad je rodila, prije pet godina, bogatoj nasljednici Tamari Ecclestone kćerkica Sophia najdraže je društvo, uz sestru Petru.

Vezani članci Tamara i Slavica Ecclestone (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Otkrivena burna svađa u obitelji jedne od najbogatijih Hrvatica: Mama i kći nisu razgovarale godinu dana Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: Sutton Motorsport/Press Association/PIXSELL) Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!"

Starija kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić nedavno je viđena kako neodoljivu kćerkicu vodi na jedan gala glazbeni događaj, a tom prilikom odustala je od glamura te uskočila u casual izdanje u vidu traperica, čizama i leopard kaputa, dok na njenom licu nije bilo niti traga šminke, kojom je inače opsjednuta.

Tridesetpetogodišnjakinja je tako dokazala da nema problema s pokazivanjem "pravog lica", iako ju češće viđamo s pomno sređenom kosom, umjetnim trepavicama i općenito puno šminke, i tako još od dana kada su ona i sestra Petra bile glavne partijanerice.

Tamara je u to vrijeme bila sklona i pretjeranom kvarcanju pa ju je puno ljepše vidjeti u ovom prirodnijem izdanju.

Ljubavnu sreću nakon niza propalih veza našla je u poduzetniku Jayu Rutlandu s kojim uživa u lagodnom bračnom životu u elitnoj četvrti u Londonu, a njihova mezimica prava je zvijezda maminih društvenih mreža.

Slavna pjevačica pohvalila se savršenom šminkom, ali i dekolteom s kojeg nećete skinuti pogled