Nekad velika partijanerica Tamara Ecclestone danas je u potpunosti posvećena suprugu Jayu Rutlandu i njihovoj kćerkici Sophiji.

Galerija


Otkad je rodila, prije pet godina, bogatoj nasljednici Tamari Ecclestone kćerkica Sophia najdraže je društvo, uz sestru Petru.

Vezani članci Margot Robbie Slavna glumica toliko je lijepa da i bez šminke izgleda fantastično, ni tragovi umora ne kvare dojam Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tužna Tamara Ecclestone: ''Kći mi uskoro kreće u školu, mislim da ću je prestati dojiti, sad izlazi iz te faze''

Starija kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić nedavno je viđena kako neodoljivu kćerkicu vodi na jedan gala glazbeni događaj, a tom prilikom odustala je od glamura te uskočila u casual izdanje u vidu traperica, čizama i leopard kaputa, dok na njenom licu nije bilo niti traga šminke, kojom je inače opsjednuta.

Tridesetpetogodišnjakinja je tako dokazala da nema problema s pokazivanjem "pravog lica", iako ju češće viđamo s pomno sređenom kosom, umjetnim trepavicama i općenito puno šminke, i tako još od dana kada su ona i sestra Petra bile glavne partijanerice.

Tamara je u to vrijeme bila sklona i pretjeranom kvarcanju pa ju je puno ljepše vidjeti u ovom prirodnijem izdanju.

Ljubavnu sreću nakon niza propalih veza našla je u poduzetniku Jayu Rutlandu s kojim uživa u lagodnom bračnom životu u elitnoj četvrti u Londonu, a njihova mezimica prava je zvijezda maminih društvenih mreža.

Slavna pjevačica pohvalila se savršenom šminkom, ali i dekolteom s kojeg nećete skinuti pogled