Obiteljska žena

Bogata nasljednica nekad je obožavala solarij i puno šminke, no sada je prošetala bez trunke make-upa

Bernie i Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Bernie i Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie i Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) +0 Tamara Petra Ecclestone (Foto: Getty) Galerija

Nekad velika partijanerica Tamara Ecclestone danas je u potpunosti posvećena suprugu Jayu Rutlandu i njihovoj kćerkici Sophiji.

Otkad je rodila, prije pet godina, bogatoj nasljednici Tamari Ecclestone kćerkica Sophia najdraže je društvo, uz sestru Petru.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Ponovno je sretna Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!"

Starija kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić nedavno je viđena kako neodoljivu kćerkicu vodi na jedan gala glazbeni događaj, a tom prilikom odustala je od glamura te uskočila u casual izdanje u vidu traperica, čizama i leopard kaputa, dok na njenom licu nije bilo niti traga šminke, kojom je inače opsjednuta.

Tridesetpetogodišnjakinja je tako dokazala da nema problema s pokazivanjem "pravog lica", iako ju češće viđamo s pomno sređenom kosom, umjetnim trepavicama i općenito puno šminke, i tako još od dana kada su ona i sestra Petra bile glavne partijanerice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Tamara je u to vrijeme bila sklona i pretjeranom kvarcanju pa ju je puno ljepše vidjeti u ovom prirodnijem izdanju.

Ljubavnu sreću nakon niza propalih veza našla je u poduzetniku Jayu Rutlandu s kojim uživa u lagodnom bračnom životu u elitnoj četvrti u Londonu, a njihova mezimica prava je zvijezda maminih društvenih mreža.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) +3 Christina Aguilera (Foto: AFP) Celebrity Slavna pjevačica pohvalila se savršenom šminkom, ali i dekolteom s kojeg nećete skinuti pogled
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene