Prirodno i normalno

Tamara: 'Nikada se neću sramiti toga što dojim bebu u javnosti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi su je napali nakon što je objavila fotografije na kojima doji, ali ona smatra da je to prirodno i da se nema čega sramiti.

Tamara Ecclestone doživjela je brojne napade nakon što je na Instagram profilu objavila fotografije na kojima doji u javnosti. U medijima se podigla bura zbog te uistinu nevine fotografije. Dušebrižnici su je napali jer ta fotografija navodno ponižava žene koje ne mogu dojiti!

Pogledaj i ovo showbuzz uvijek se rado vraća Slavna bogatašica ne skriva koliko voli našu obalu, ovoga puta s obitelji su je uhvatili na ulicama Trogira

Kupka s kćerkicom nakon turističke šetnje

'Nije u redu kada svoje frustracije i nesigurnost projecirate na nekog drugog. Ne kažem da svi moraju dojiti, ne kažem da sam majka Tereza i da je ono što radim ispravno, ali ja sam jednostavno ja', rekla je Tamara.

Naglasila je kako je dojenje prirodna i normala stvar. Kako bi dodatno začepila usta protivnicima njenog načina života, Tamara se slikala za naslovnicu 'Fabulous' magazina, na kojoj, jasno, doji svoju kći Sophiu.

'Svima je dozvoljeno jesti u javnosti, a zašto ne bi bilo i bebama? Nije da izbacim grudi na izvolte, Sopiha je na njima i ništa se ne vidi', zaključila je Tamara.

 

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene