Jako su povezane

Tužna Tamara Ecclestone: ''Kći mi uskoro kreće u školu, mislim da ću je prestati dojiti, sad izlazi iz te faze''

Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone s obitelji (Foto: Getty) Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Slavica i Tamara Ecclestone (Foto: Getty Images) Ecclestone (Foto: Getty) +0 Tamara Petra Ecclestone (Foto: Getty) Galerija

Tamara Ecclestone jako je vezana za kćerkicu Sofiju koju je dobila u braku s poduzetnikom Jayom Rutlandom.

Bogata nasljednica jako je povezana sa svojom kćerkićom Sofijom.

Pogledaj i ovo Bernie i Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Smirile strasti Otkrivena burna svađa u obitelji jedne od najbogatijih Hrvatica: Mama i kći nisu razgovarale godinu dana

Radi se o Tamari Ecclestone koja je neodoljivu kćerkicu dobila sa suprugom, poduzetnikom Jayom Rutlandom 2014. godine, godinu dana nakon što su se vjenčali. Malena obitelj živi u 45 milijuna funti vrijednoj vili u Londonu, a smeđokosa nasljednica nikada nije skrivala koliko uživa u lagodnom životu.

 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Nekada je novinske stupce punila divljim tulumarenjem sa sestrom Petrom i burnim ljubavnim vezama, dok danas to radi odnosom s kćerkicom koju od milja zove Fifi.

Tamara Petra Ecclestone (Foto: Getty) Tamara Petra Ecclestone (Foto: Getty) Foto: Getty

Naime, Tamara je veliki pobornik dojenja, a ovu aktivnost još uvijek praktiricira kada je u pitanju njezina 4-godišnja mezimica, što su mnogi nazvali vrlo bizarnim te smatraju kako je Sofia prevelika za to. No nasljednica je najavila kako uskoro planira prestati s dojenjem, jer Sofia kreće u školu.

 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

To je otkrila poznatom časopisu Hello. "Mislim da je to nešto s čim je skoro gotova i izlazi iz te faze. I ja sam u redu s tim. Dogodilo se postepeno i očekivala sam."

 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Malena sada kreće i u školu, a ponosna mama ne skriva koliko je emotivna zbog toga. "Na dan kad smo išli na mjerenje za školsku uniformu, oči su mi suzile i gospođa mi je rekla da ne brinem jer sve žene preplave emocije. Definitivno ću plakati i prvi dan škole, ne jer ne želim da ide, nego jer sam ponosna na nju", pojasnila je Ecclestone.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene