Tamara Ecclestone jako je vezana za kćerkicu Sofiju koju je dobila u braku s poduzetnikom Jayom Rutlandom.

Galerija


Bogata nasljednica jako je povezana sa svojom kćerkićom Sofijom.

Vezani članci Slika nije dostupna Trudnoća joj odlično stoji - Sve je ljepša! Slika nije dostupna Sve se ocrtavalo: Zaboravila i grudnjak!

Radi se o Tamari Ecclestone koja je neodoljivu kćerkicu dobila sa suprugom, poduzetnikom Jayom Rutlandom 2014. godine, godinu dana nakon što su se vjenčali. Malena obitelj živi u 45 milijuna funti vrijednoj vili u Londonu, a smeđokosa nasljednica nikada nije skrivala koliko uživa u lagodnom životu.

Nekada je novinske stupce punila divljim tulumarenjem sa sestrom Petrom i burnim ljubavnim vezama, dok danas to radi odnosom s kćerkicom koju od milja zove Fifi.

Tamara Ecclestone (Foto: Instagram)
Tamara Petra Ecclestone (Foto: Getty) Foto: Getty

Naime, Tamara je veliki pobornik dojenja, a ovu aktivnost još uvijek praktiricira kada je u pitanju njezina 4-godišnja mezimica, što su mnogi nazvali vrlo bizarnim te smatraju kako je Sofia prevelika za to. No nasljednica je najavila kako uskoro planira prestati s dojenjem, jer Sofia kreće u školu.

To je otkrila poznatom časopisu Hello. "Mislim da je to nešto s čim je skoro gotova i izlazi iz te faze. I ja sam u redu s tim. Dogodilo se postepeno i očekivala sam."

Malena sada kreće i u školu, a ponosna mama ne skriva koliko je emotivna zbog toga. "Na dan kad smo išli na mjerenje za školsku uniformu, oči su mi suzile i gospođa mi je rekla da ne brinem jer sve žene preplave emocije. Definitivno ću plakati i prvi dan škole, ne jer ne želim da ide, nego jer sam ponosna na nju", pojasnila je Ecclestone.