Živi punim plućima

Još nije prošlo ni pola godine, a Tamara Ecclestone već je na osmom odmoru, ovoga puta boravi u Dubaiju

Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) +0 Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Galerija

Tamari Ecclestone ovo je već drugi put da je ove godine u Dubaiju, dosad je dva puta posjetila i Švicarsku, a zabavljala se i u Meksiku, na Bahamima, u New Yorku i Los Angelesu.

Iako se već nekoliko puta našla na udaru korisnika društvenih mreža zbog svog raskošnog načina života i dokumentiranja svega na internetu, Tamara Ecclestone ne da se smesti. Premda još nije prošlo ni pola godine, bogata nasljednica uživa na već osmom odmoru. Ovoga puta s kćeri Sophijom boravi u Dubaiju, piše Daily Mail.

 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Pogledaj i ovo showbuzz Obiteljska idila Kći najbogatije Hrvatice uživa s obitelji u božićnom raspoloženju, a pokazala je i kćer čije je rođenje tajila mjesec dana

Fotografije s novog odmora u Dubaiju možete pogledati OVDJE. 

Ova 33-godišnjakinja u kupaćem je kostimu istaknula senzacionalnu figuru, a pogled s kćeri ne skida gdje god da jesu. Prije Dubaija, Tamara, kćer i suprug Jay Rutland bili su u Meksiku i na Bahamima, u New Yorku i Los Angelesu, u veljači su uživali u Švicarskoj, a Dubai su također već posjetili ove godine, s tim da su i u Švicarskoj boravili dva puta. 

O životu u bogatstvu Tamara je dosad pričala već nekoliko puta, pa je tako priznala da iako je lijepo sve što ima, novac sa sobom nosi i brojne teškoće. Navela je primjerice da je teško u takvim uvjetima vjerovati svima oko sebe jer, kako je izjavila, nikad ne znaš žele li ti zbilja biti prijatelji ili te samo žele iskoristiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene