Tamari Ecclestone ovo je već drugi put da je ove godine u Dubaiju, dosad je dva puta posjetila i Švicarsku, a zabavljala se i u Meksiku, na Bahamima, u New Yorku i Los Angelesu.

Galerija


Iako se već nekoliko puta našla na udaru korisnika društvenih mreža zbog svog raskošnog načina života i dokumentiranja svega na internetu, Tamara Ecclestone ne da se smesti. Premda još nije prošlo ni pola godine, bogata nasljednica uživa na već osmom odmoru. Ovoga puta s kćeri Sophijom boravi u Dubaiju, piše Daily Mail.

Fotografije s novog odmora u Dubaiju možete pogledati OVDJE. 

Vezani članci Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Kći najbogatije Hrvatice uživa s obitelji u božićnom raspoloženju, a pokazala je i kćer čije je rođenje tajila mjesec dana Tamara Ecclestone Kći najbogatije Hrvatice svima zatajila trudnoću, a sada je ponosno pokazala kćer koju je rodila prije 3 tjedna

Ova 33-godišnjakinja u kupaćem je kostimu istaknula senzacionalnu figuru, a pogled s kćeri ne skida gdje god da jesu. Prije Dubaija, Tamara, kćer i suprug Jay Rutland bili su u Meksiku i na Bahamima, u New Yorku i Los Angelesu, u veljači su uživali u Švicarskoj, a Dubai su također već posjetili ove godine, s tim da su i u Švicarskoj boravili dva puta. 

O životu u bogatstvu Tamara je dosad pričala već nekoliko puta, pa je tako priznala da iako je lijepo sve što ima, novac sa sobom nosi i brojne teškoće. Navela je primjerice da je teško u takvim uvjetima vjerovati svima oko sebe jer, kako je izjavila, nikad ne znaš žele li ti zbilja biti prijatelji ili te samo žele iskoristiti.