Neodoljiva

Kako gledati u bilo što drugo? Zanosna kći najbogatije Hrvatice izbacila dekolte godine

Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Petra Ecclestone (Foto: Getty) Tamara Ecclestone (Foto: Getty) Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) +0 Bernie i Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Galerija

Tamara Ecclestone pozirala je ispred božićne jelke, no u prvom je planu bilo nešto posve drugo.

Nasljednica Tamara Ecclestone kći je najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i milijardera Bernieja Ecclestonea. Slavni i bogati roditelji omogućili su ovoj 35-godišnjakinji lagodan i luksuzan život, a poznato je i da su oduvijek plaćali za sve hirove svoje kćeri. 

Pogledaj i ovo Aisleyne Horgan-Wallace - 9 pa što je ovo? Prava parada raskošnih dekoltea: Ovako bujne obline ne viđaju se svaki dan, a pogotovo ne na istom mjestu!

Tamara je danas poznata kao britanska starleta i bivša TV voditeljica, a većinu svog vremena provodi u društvu malene kćerkice ili šopingirajući. Čini se da ljepotica itekako voli blagdansku groznicu pa je tako na svom Instagram profilu već početkom prosinca objavila fotografiju na kojoj pozira ispred bogato okićene božićne jelke. 

U tonovima crvene, zelene i zlatne, fotka odiše pravim blagdanskim ugođajem. Tamara na fotografiji nosi usku crvenu haljinu vrlo dubokog dekoltea, pa su mnogi komentirali kako je svojim izgledom bacila jelku u drugi plan. 

Ljepotica je uz objavu napisala da joj je ovo najdraže doba godine, a obožavatelji su joj odmah pohrlili poručiti koliko im je lijepa. 

"Prekrasna si", "Izgledaš nevjerojatno", "Oduzimaš dah", pisali su joj pratitelji, a dobila je i skoro 20.000 lajkova. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favourite time of year🎄

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Owen Wilson (Foto: Profimedia) Owen Wilson (Foto: Profimedia) Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) +1 Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Celebrity Živi ludim momačkim životom, a za jednogodišnju kćerkicu plaća vrtoglav iznos samo da ju - ne vidi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene