''Hvala na prilici!''

Talijanski milijunaš kojeg su prozvali najseksi djedicom cijepio se u Beogradu pa napravio show kad je skinuo majicu i pokazao torzo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gianluca Vacchi stigao je, kako pišu srpski mediji, privatnim avionom u Beograd u srijedu samo zbog cijepljenja, a doći će ponovno na dan kad treba primiti drugu dozu.

Talijanski milijunaš i plejboj Gianluca Vacchi (53) privlači pažnju gdje god se pojavi, a tako je bilo i na cijepljenju protiv koronavirusa u Beogradu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Presretni su! ''Najseksi djedica'' i milijunaš dobio dijete s 28 godina mlađom djevojkom, a otkrio je i neobično ime bebe

Gianluca je skinuo majicu i pokazao svoj istrenirani i istetovirani torzo dok ga je medicinska djelatnica cijepila. Nije skidao osmijeh s lica, a sve je snimao za društvene mreže. 

"Jako dobro. Od ovog trenutka imam 24 sata života", našalio se Vacchi nakon što je primio cjepivo. Nasmijao je svog prijatelja i medicinsku djelatnicu koja je s njim razgovarala na talijanskom jeziku. 

Kako piše Telegraf, Gianluca je privukao pažnju okupljenih građana, pogotovo žena, a u Beograd je stigao u srijedu privatnim letom samo zbog cijepljenja protiv koronavirusa. Dodaje da mu je s tim pomogao srpski biznismen Andrej Kesić i da će se milijunaš vratiti kada bude trebao primiti drugu dozu. 

"Od ovog trenutka počinjem živjeti punim plućima", istaknuo je Vacchi nakon cijepljenja. 

Gianluca je zahvalio nama susjednoj zemlji i na svom Instagramu, na kojem ga prati 20 milijuna ljudi. "Hvala ti, Srbijo, na prilici da se cijepimo. Hvala, Beograde. Bili su jako ljubazni prema nama", istaknuo je na Instagram storyjima Talijan koji nosi nadimak najseksi djedice na svijetu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Inače, Vacchi je u listopadu prošle godine dobio dijete s 28 godina mlađom djevojkom, manekenkom Sharon Fonsecom. Gianluca se sretnom viješću pohvalio na svom Instagramu. "Ona je s nama. Sharon i ja smo sretni što možemo objaviti da se jutros rodila naša kći Blu Jerusalema Vacchi. Hvala Bogu, zdrava je i već ju volimo više od naših života", napisao je Vacchi.

Velik broj pratitelja, kojih Talijan na Instagramu ima 18,2 milijuna, čestitao je paru na prinovi. Inače, popularni plejboj proslavio se 2017. godine zahvaljujući plesnim videima koje je objavljivao, a koji su se društvenim mrežama širili brzinom svjetlosti. Iste su ga godine mediji prvi put povezali s lijepom Sharon iz Venezeule.

Prije nje bio je u vezi sa supermodelom Giorgijom Gabriele, koja je zapravo zaslužna za prvo objavljivanje njegovih plesnih videozapisa. Unatoč tome što ima tek 53 godine, Vacchija su mediji brzo prozvali najseksi djedicom na svijetu zbog prosijede kose i brade.

One su mu zaštitni znak, baš kao i brojne tetovaže kojima je ukrasio isklesano tijelo.

Gianluca ima kćer Ginveru Mavillu, koju je dobio u vezi s bivšom partnericom 2002. godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić +0 Albina Grčić - 2 Celebrity Zbog ovih fotki Albini se u komentaru javila čak i Doris Dragović, a procurile su i neke nezgode s proba za polufinale!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 1 Celebrity Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene