Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vijest da talijanska ministrica Maria Elena Boschi ljubi srpskog sportaša odjeknula je u Italiji, ali i na cijelom Balkanu. Svi znaju da ga ljubi, ali nitko ne zna kojeg.


Naime, Aleksandar Atanasijević, Dragan Stanković, Saša Starović i Nikola Jovović potencijalni su ljubavnici ove atraktivne političarke. Svi su oni reprezentativci Srbije i igraju u prvoj talijanskoj ligi. Ministrica obožava sport, a najviše od svega voli otići na odbojkaške utakmice.

Vezani članci Koronavirus u Srbiji Srbija ublažava mjere nakon blagog pada broja novozaraženih, kafići i restorani moći će otvoriti dio terasa Ilustracija Migrantski kampovi u BiH postaju nova žarišta, u susjednoj se Srbiji eksplozija zaraze nastavlja

Ipak, sve su to za sada nagađanja, a pokrenuo ih je jedan bivši novinar koji je na talijanskom 'Radio2' kazao kako je Maria djevojka srpskog odbojkaša koji igra u Italiji. Maria Elena Boschi, zbog svojeg atraktivnog izgleda, često puni naslovnice tamošnjih novina. Mnogi je nazivaju i najljepšom europskom političarkom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook