Chiara Ferragni svojim pratiteljima na Instagramu poručila je da ne podcjenjuju problem koronavirusa.

Galerija


Talijanska influencerica Chiara Ferragni pozvala je svojih gotovo 19 milijuna pratitelja na Instagramu da ne podcjenjuju problem koronavirusa te je prozvala zvijezde poput Kendall Jenner da prestanu objavljivati pogrešne informacije i da ne podcjenjuju problem.

Vezani članci Chiara Ferragni - 2 Jedna od najbogatijih i najutjecajnijih influencerica na svijetu rodila drugo dijete, njezina životna priča je nevjerojatna Chiara Ferragni Nekad su joj se rugali i zatvarali joj vrata pred nosom, a danas je jedna od najbogatijih influencerica

Ferragni je skupa sa svojom obitelji prisiljena ostati kod kuće u Milanu u karanteni zbog epidemije koronavirusa, a na društvenim mrežama svakoga dana podiže svijest o problemima u Italiji.

"Mi smo u Italiji napravili jednaku grešku kao i mnogi u početku te smo mislili da se radi samo o običnoj gripi, no naučili smo sve na teži način. Naše su bolnice na koljenima jer prevelik broj ljudi traži liječničku pomoć. Molim vas, budimo ujedinjeni u borbi protiv virusa i ne šaljimo krive poruke. Od velikog glasa dolazi i velika odgovornost. Pokušavam pomoći svojoj zemlji jer smatram da je to moja odgovornost. Molim vas da i vi napravite isto", napisala je na Chiara Instagramu.

Početkom tjedna 32-godišnja Chiara skupa sa suprugom Fedezom organizirala je kampanju kako bi prikupila sredstva za bolnice. Od početka kampanje prikupljeno je četiri milijuna dolara, uključujući i 100.000 eura koje su ona i suprug donirali.

Ova je romansa uzburkala Hollywood, potrajala samo 5 mjeseci, a on se zatim vratio u lov na modele 

Hot! Hot! Sadržaj koji slijedi nije za one slabijeg srca! I Backstage s Miom